27 hetesen a baba összes mérete megfelelt a korának. Egyedül a fej kerülete volt kisebb 1 héttel. Ez mire utalhat? Jelenthet ez gondot?
Figyelt kérdés
2008. máj. 30. 19:19
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem. Nálam ugyanez a helyzet, először én is aggódtam, de nézegettem a párom fejét, és neki nem olyan villanykörte alakú, mint az enyém, hanem kisebb, "nyomottabb" alakú (de azért szép:)) Valószínűleg a baba az ő arányait örökölte e tekintetben. Nincs mindenkinek egyforma nagy feje!
2/5 anonim válasza:
Egy kisbaba sem egyforma, úgyhogy ezen igazán kár aggódnod. Nem fejlődik egyenletesen senki, van olyan hét, hogy többet hízik, van olyan hogy többet nő a buksija.Ez így normális, szerintem a dokid is ezt mondta. Ezen a héten a babád nem a buksijára, hanem a popsijára hízott.A jövő héten majd többet nő a fejkerülete és kevesebbet a súlya, de a végén úgyis minden rendben lesz. Lesz egy szép és egészséges kisbabád.Ne idegeskedj emiatt.nem a méret számít!:-)
32 hetes kismami
3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! aranyosak vagytok!:)
2008. máj. 31. 08:36
4/5 anonim válasza:
Nálunk is így volt, de azt mondta a doki, hogy nem kell izgulnunk, nem jelent semmi problémát, minden embernek más a fejformája, nincs semmi gond. Szóval ne izgulj!
5/5 anonim válasza:
Nálunk a babám feje 2 héttel nagyobb, mint kéne lennie most.. :-) Viszont a kis comja 2 nappal kisebb.. :-) de a doki szerint minden tökéletes, nem szabad ezen aggódni, majd bepótolja a lemaradást, illetve mire megszületik mindene arányos lesz.. Bár a papájának is nagy tök feje van.. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!