Pár órája enyhe fájdalmat érzek a hüvelyemben, ez normális? 30hkm
Figyelt kérdés
Ma voltam vizsgálaton,minden rendben volt. Bár akkor még nem éreztem fájdalmat.2013. jan. 3. 21:02
1/3 anonim válasza:
S a doki megvizsgált ezek szerint?
Mert a vizsgálat okozhat kellemetlenségeket, ilyen nekem is volt. Mikor hazaértem, elkezdett kellemetlen lenni.
Persze, ha nagyon fáj, nagyon rossz, akkor hívd fel a dokidat (már ha van), vagy menj be kórházba.
Amúgy reméljük csak a vizsgálat utóhatása, és hamar elmúlik.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen,megvizsgált. Nem vészes egyébként,inkább csak érzem picit,ha állok vagy megyek. Ha fekszem,akkor nem is érzem. Van dokim,persze,de remélem nem lesz rá szükség. :) Köszönöm a válaszodat,erre nem is gondoltam,hogy ezért lehet. Megnyugtattál. :)
2013. jan. 3. 21:22
3/3 anonim válasza:
Nekem az utolsó trimeszterben minden vizsgálat után fájt odalent. Szerintem is simán lehet a vizsgálat miatt, mivel a vérerek tágulnak, a test kezd átalakulni, és amikor vizsgál a doki jobban megérzi a test ezt, és így reagál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!