Mennyire okoz rendellenességet ha valaki gyógyszert szed?
Kérlek csak normális választ írjatok, nincs kedvem szidalmakat olvasgatni, elég a lelkiismeret furdalás.
2 napja nagyon feszít a gyomrom, sokszor van fura elviselhetetlen hányingerem, így tegnap és ma is vettem be gyógyszert. 12 hetet betöltöttem, nagyon rosszul érzem magam amiatt hogy nem bírtam tovább, eddig nem volt gond, tűrtem. (talán először és utoljára 7 hetesen vettem be)
szóval bevettem egy hányinger csillapítót.
A neve cerucal, 1 tabletta 10 mg, de sosem vettem be egy tablettát, mindig egy negyedet (még annyit sem szinte).
Volt akinél a gyógyszerek okoztak gondot?
Istenem miért kell rémiszgetni szegény kérdezőt??? Nézzétek meg a videót a linken!!! Szinte minden gyógyszerre azt írják ne vedd be!
Sokkal többet árt a fájdalom és a lelkiismeret furdalás(amit okoztok)neki,mint a gyógyszer!
Amúgy sem értem miért kell mártírkodni,azt hiszitek azzal tesztek jót a babának ha szenvedtek???
Én inkább hallgatok a genetikusokra meg az egyéb "okosokra",mint a GYIK-en okoskodó anyukákra! Még mindig nem fér a fejembe mennyivel jobb az a babának ha szenvedtek,mint egy szem gyógyszer?
Ha semmilyen gyógyszert nem lehet bevenni terhesség alatt,papír szerint akkor mi van azokkal akiknek folyamatosan kell gyógyszert szedni betegség miatt??? Mert én még egy gyógyszerrel sem találkoztam amire az lett volna írva hogy terhesen nyugodtan szedd be! Inkább szenvednek,vagy ne adj isten meghalnak,vagy meghal a baba???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!