Mennyire okoz rendellenességet ha valaki gyógyszert szed?
Kérlek csak normális választ írjatok, nincs kedvem szidalmakat olvasgatni, elég a lelkiismeret furdalás.
2 napja nagyon feszít a gyomrom, sokszor van fura elviselhetetlen hányingerem, így tegnap és ma is vettem be gyógyszert. 12 hetet betöltöttem, nagyon rosszul érzem magam amiatt hogy nem bírtam tovább, eddig nem volt gond, tűrtem. (talán először és utoljára 7 hetesen vettem be)
szóval bevettem egy hányinger csillapítót.
A neve cerucal, 1 tabletta 10 mg, de sosem vettem be egy tablettát, mindig egy negyedet (még annyit sem szinte).
Volt akinél a gyógyszerek okoztak gondot?
:( Annyira gáz vagyok, tudom magamtól is:(
Csak már annyira akartam, hogy elmúljon ! :(
Ne aggódj nem lesz semmi gond! http://www.youtube.com/watch?v=3z8jowF9kCU
Boldog babavárást!:D
Hát sztem. az orvosok és a szakértők nagyon nagy része nem véletlenül mondja hogy ne!
Mondom énis csak vegetáltam több mint egy hónapig...volt hogy sírva aludtam el!!! Ki kell birni, nincs mese. A szülésen is túl kell majd esni, meg a lábadozáson is!! Ha meg a baba ugy fekszik 1 hónapig a hasadban hogy nyom egy ideget akkor azzal sem fogsz tudni mit csinálni.
Pláne hogy ez van a papírján.
Terhesség, szoptatás
A terhesség első három hónapjában és szoptatás ideje alatt kellő tapasztalat hiányában nem adható.
A terhesség második és harmadik trimeszterében csak pontos diagnózis esetében, nagyon indokolt esetben adható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!