Melyiket adnátok:Marcell, Máté, Zsombor, Zalán, Zétény?
kedves utolsó!
Szép név,gratulálok!
Ne foglalkozzál miből mennyi van.Ezek hullámok (pár évig valami népszerűbb aztán lecseng).
Ha az embernek van egy kedvenc neve akkor különben sem foglalkozik ezzel!
Rengeteg Andrást,Dávidot,Pétert,Tamást ismerek az én generációmban,de sosem zavart.
Máté :)
A kisfiam is Máté, és engem egyáltalán nem érdekelt, hogy "tucat" név. Nekem ez tetszett és kész :)))
Nekem a Takács Zalán nem hangzik vakami jól, inkább a Zétényre szavazok. A Zéti becézése is nagyon tetszik.
De majd ti eldöntitek, gratulálok!!!
Hát ne haragudj a Takácshoz a Zsófia is elég nyelvtörős így TakácsZalánt sem adnék és TakácsZétényt se cs, s, zs, z végű névhez ilyen kezdetűeket. A Máté és Marcell meg nagyon unalmas nekem , rengeteg ilyen nevű gyereket ismerek mostanság.
Nekem ez a véleményem ezekről, de gondolom titeket nem zavart a mássalhangzó torlódás már a lánynál sem.
A mi fiúnk is Zalán lesz! :)
Örülök,hogy ennyi mindenkinek tetszik! Szerencsére a környéken egy sincs,nem is hallottunk róla.
köszönöm a válaszokat.
kedves 18as!
Szerintem a Z-betűvel kezdődő nevek nem nyelvtörőek.A Cs-Zs.t lehet nehéz kimondani,de ennél nagyobb problémája ne legyen a gyerekemnek.
Egyébként ezt az "unalmas,tucatnév" dolgot nem igazán értem.
Hülye hasonlat,de cipőből,ruhából,autóból,frizurákból ugyanazt válasszák a nők (gondolom ezt hívjuk "trendinek") minden második ugyanúgy néz ki messziről és senki nem zavartatja magát emiatt.Viszont,ha utónevekről van szó hirtelen annyian finnyásak lesznek a sokaság miatt.Hogy van ez,nem értem?!!
Nekem akármelyiket is választom a saját fiam neve lesz és nem fogok a többi azonos nevűre gondolni.Az sem érdekel hányan lesznek a környezetében hasonló névvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!