Volt valaki 22. hét körül 4d-n? Milyen volt a baba? Mesélnétek róla?
Figyelt kérdés
Én holnap megyek.2013. jan. 3. 15:04
11/20 anonim válasza:
Azt olvastam, hogy az ultrahang vizsgálófej által kibocsátott energia egy részét a magzat szövetei, magzatvíz, stb. nyelik el, mely annak felmelegedését okozza. Nem értek hozzá, de logikusnak tűnik, ráadásul a babák nem igazán élvezik az ultrahangot, hangos nekik. A fiam is húzgálta a száját a 30 hetesen :-)
12/20 A kérdező kommentje:
Nem hangzik jól:( Hát de muszáj:)
Esetleg valaki nem tud nekem képet felrakni? Nagyon megköszönném:)
2013. jan. 3. 15:29
13/20 anonim válasza:
Szia!
Mi a 23. héten voltunk és a baba nagyon szép volt. Kis kerek pofi, formás volt a baba nagyon. Mi a pécsi Da Vinci klinikán voltunk 17.500ft volt. Ebben 4 nyomtatott kép és 31 pendrivera feltöltött kép volt, plusz genetikai "szűrés".
26hkm
14/20 anonim válasza:
Napra pontosan a 22. heten keszult:)
15/20 anonim válasza:
Azért ne aggódj, 15 percnyi ultrahangtól biztos nem lesz baja, valószínűleg többtől sem, de én így éreztem jónak. Megkérdezhetem, hogy mit mondtak a genetikai ultrahangon?
16/20 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a képet, tényleg szépen kivehető a kis pofija:))
Nem találtak a szívében egy ért:(
2013. jan. 3. 15:43
17/20 A kérdező kommentje:
*eret
2013. jan. 3. 15:43
18/20 A kérdező kommentje:
Szombathelyi vagyok. Ez a madentkoba lesz.
2013. jan. 3. 15:44
19/20 anonim válasza:
Kívánom Nektek, hogy minden rendben legyen.
20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon aranyos vagy:)
2013. jan. 3. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!