Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valaki 22. hét körül...

Volt valaki 22. hét körül 4d-n? Milyen volt a baba? Mesélnétek róla?

Figyelt kérdés
Én holnap megyek.
2013. jan. 3. 15:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Én 22 hetesen voltam, főleg azért, hogy megtudjuk a nemét. Szuper volt, látszott szépen az arca. Szép volt már akkor is, csak még kis csontos :-) Voltunk 30 hetesen is, ott már nagyon édes kis pufi volt.
2013. jan. 3. 15:10
 2/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ:)

Megkérdezhetem mennyibe került?

Ahová én megyek, 12ezer lesz. Adnak 2 színes képet, 15 perc lesz az uh. Szerinted reális?

2013. jan. 3. 15:12
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Szerintem ez nagyon sok érte...

Mi 11 ezerért képet, DVD-t kaptunk és majdnem egy órát voltunk bent.

Mi 15 hetesen és 26 hetesen voltunk de a 22 az is tök jó már

2013. jan. 3. 15:15
 4/20 A kérdező kommentje:
Igen, én is sokallom... de ide kaptam leghamarabb időpontot. Hát lehúznak egy kicsikét:D
2013. jan. 3. 15:17
 5/20 anonim ***** válasza:
Szerintem reális. Én tavaly voltam, 10.000 forint volt. Ez tartalmazta: 20 perc vizsgálat DVD-re írva. A képért külön kellett fizetni, mi egyet kértünk, de már nem emlékszem az mennyibe került.
2013. jan. 3. 15:18
 6/20 anonim ***** válasza:

Szia! Bocsanat hogy beleugatok, nem tolem kerdezted, de szerintem elegge huzos 2 darab kepert es 15 percert.

En a Cleopatra centerben voltam, tobb mint fel orat nezegettuk a babat, kaptam genetikai leletet, 2 nyomtatott kepet, egy cédét hetven valahany digitalis keppel es DVD-t is amire az egeszet felvette. Ez volt 11ezer. Tehat ha budapesti vagy, akkkor szerintem ide gyere inkabb, en nagyon meg voltam elegedve. A honlapjuk [link]

Boldog babavarast!:)

2013. jan. 3. 15:18
 7/20 gabszem ***** válasza:
100%
28. hét körül érdemesebb menni, sokkal szebben látszik az arcformája meg minden más is.
2013. jan. 3. 15:19
 8/20 anonim ***** válasza:
29%
Nem, én utána néztem és 1 órán át nem szabad ultrahangozni. Azt olvastam, hogy 20-30 percnél tovább nem szabad csinálni és annyi idő alatt mindent meg is lehet nézni.
2013. jan. 3. 15:20
 9/20 A kérdező kommentje:

Ja bocsi, dvd-t is adnak! Ezt kihagytam.

Muszáj most mennem, mert múlthéten voltam genetikain a kórházba, és nem kaptam túl jó híreket. Szóval hétfőn kell visszamennem, de már nem bírom ezt a bizonytalanságot. Szóval ezért megyek ilyen "hamar"

2013. jan. 3. 15:21
 10/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, mit olvastál, miért nem lehet hosszan uh-zni? Káros hatása van?
2013. jan. 3. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!