Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van más is aki igazán rosszul...

Van más is aki igazán rosszul érzi magát az első trimeszterben?

Figyelt kérdés
Nálatok mik vannak?
2013. jan. 3. 12:05
1 2
 11/15 kabymaci ***** válasza:
a 3 válaszadó vagyok.Én is így vagyok mindentől kiráz a hideg nem kívánom a kaját csak marcipános csoki meg a chips de csak sósat.De mivel én túlsúlyos vagyok vissza fogom magam :)Szombaton megyek először dokihoz drukkoljatok :) Boldog Babavárást!!
2013. jan. 3. 13:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Én tünetmentes voltam, de a húst én sem bírtam az első trimeszterben. :)
2013. jan. 3. 14:22
 13/15 anonim ***** válasza:

Jól leírtátok mindazt, amit én is érzek... Együttérzek Veletek! Kitartás mindenkinek!

9 hetes km

2013. jan. 3. 16:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Én már a 18. hétben járok a 3. babával és ez a terhesség a legkimerítőbb.

Nekem kimaradt a folyás,és savas gyomor érzet,de helyette a fogmosás igazi kín.Még nem éreztem elég erőt,hogy fogorvoshoz menjek,mert ha csak rágondolok,hogy benyúl a számba...

Kitartást mindenkinek,előbb-utóbb el fog múlni!! :)

2013. jan. 3. 18:08
 15/15 anonim ***** válasza:
7es vagyok :) Még jó, hogy tél van, mert így mehetek kesztyűbe és nem kell összetapogatnom mindent... Amúgy már öblítőt sem használok, szappan, tusfürdő, sampon illat is kínzás... Tényleg úgy érzem hogy az őrület határán vagyok, sosem gondoltam, hogy ez ilyen...! Egyébként jó így kicsit "kibeszélni", mert nekem a környezetemben, se család se barátok senki nem így élte meg és oly kevés a megértés amit kapok.. :/
2013. jan. 3. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!