Nyugtatót vehetek be 26hetes terhesen?
Semmilyen nyugtatót nem szabad bevenni orvosi tanács nélkül!
Egyébként ne ez legyen az első, amihez nyúlsz!
Azért, mert az ismerősöd ismerősének az ismerőse végig nyugtatót szedett és semmi baja nem lett a babának (megjegyzem egy egészségesen született baba még nem jelenti azt, hogy egészséges is lesz egész életében) még nem jelenti azt, hogy a Te babád is egészséges lesz.
Én azt mondom, hogyha ez csak egy pillanatnyi idegeskedés, akkor sétálj egy nagyot, mozogj kicsit, egész egy kis édességet, igyál valami nyugtató gyógyteát, aludj egy jót, próbálj ki minden lehetséges megoldást.
Ha pedig tartós idegeskedésről van szó (családi tragédia vagy ilyenek), akkor konzultálj az orvossal, hátha tud jobb megoldást is.
Ha csak így magadtól beveszed, akkor utána meg azon idegeskedhetsz, hogy vajon ártottál-e a babának vagy nem.
Nem mondanám, hogy könnyű mondani!
Két családtagot vesztettem el a terhesség alatt, mégsem vettem be nyugtatót, pedig már az orvosom is ki akarta írni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!