Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan aki az első...

Van itt olyan aki az első gyermeke után ikreket vár?

Figyelt kérdés
Hogy érzitek magatokat?Mit szólatok amikor kiderül h ketten vannak?
2013. jan. 2. 17:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Jelen:) 34 hetet töltöm vasárnap, 3 lesz a lányom februárban. Már megmondom őszintén nagyon kényelmetlen mindenhogy kínlódok nem jó sehogy számolom vissza a napokat és soha többé nem akarok terhesnek lenni:) Ráadásul be kell mostmár feküdjek a kórházba, nyíló méhszáj és vashiány miatt amit fel kell javítani a császárig..és nagyon sajnálom itthonhagyni ennyi időre a nagyobbat:( Mivel sehol sincs a családban iker nagyon meglepődtünk nem is gondoltam rá hogy lehetnek ikrek.
2013. jan. 2. 18:43
 2/4 A kérdező kommentje:

Én 4 héttel kullogok mögötted.:))És nekem is nagyon nehéz már nekem is és én is számolom vissza a heteket.Hát van még!:)Én is pont ezt mondtam a férjemnek h soha többet nem akarok terhes lenni.:) Nekünk a nagylányom mellé egy kislány és egy kisfiú érkezik.

Mikor kezdett kinyílni a méhszájad?

2013. jan. 2. 19:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én csak így voltam, már 2,5 évesek lesznek lassan az ikrek, lányom és köztük 21 hónap van.

Jó volt olvasva titeket egy kicsit nosztalgiázni, ha kíváncsiak vagytok milyen volt pocisan és utána nálunk, szívesen leírom.

Boldog babavárást Nektek!

2013. jan. 10. 13:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

16 hetes ikerterhes vagyok, a kisfiam most 13 és fél hónapos, a kiírt időpontra 19 hónapos lesz.

Hogy hogy éreztem magamat, amikor megtudtam? Egész nap 10 percenként felsóhajtottam, hogy "Úristen..." Az első 1-2 hét totális pánikkal töltött el, összeolvastam mindent a neten a lehetséges komplikációkról, aztán fokozatosan lenyugodtam és egy "átlagos", pici aggodalommal, de örömteli várakozással teli kismamává lettem.

A férjem meg pont fordítva, amíg én pánikoltam ő szinte idegesítően örült, de mostanra már felfogta, hogy mivel fog járni a dolog, és elkezdett ő is parázni. Most nagyjából hasonló szorongási/öröm szinten állunk. :D

Jelenleg a logisztikán még nem aggódok annyira, erősen számítok a családom segítségére.

A koraszülés veszélye, a komplikációk is olyan távolinak tűnnek, szerencsére a hormonok teszik a nyugtató hatásukat. :)

Az egyetlen dolog, amitől jelenleg rettenetesen félek - leszámítva az egészségügyi komplikációkat -, hogy két fiú van a hasamban és így másfél éven belül 3 fiús anyává válok. A családban nagyon sok csak fiús család van, és mindig elborzadva és óriási tisztelettel néztem a szüleiket. Szóval minden este imádkozok min. 1 db kislányért.

Babonákban nem hiszek, de a saját intuícióim néha megdöbbentően jók voltak eddigi életemben, és most a tudatalattim szerint egy fiú, egy lány lesz. Szorítsatok, hogy igazam legyen, még három hetet kell kibírnom a hasi ultrahangig, remélem, hogy akkor kiderül. :)

És te, kedves kérdező? Veled mi a helyzet?

Üdv,

airek

2013. jún. 23. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!