Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan aki nem szedte a...

Van olyan aki nem szedte a magnéziumot 3 dik trimeszterében és könnyebben szült? és időben és nem hordta tul a babát?

Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 16:47
 1/5 anonim ***** válasza:
én nem szedtem végig, és a 38.héten szültem; 36.héten hagytam abba
2013. jan. 2. 16:54
 2/5 A kérdező kommentje:
33 hetes vagyok mátol nem szedném mert nem szeretném ujra tlhordani és szeretném elkerülni azt hogy indítózzanak oxitocinnal feleslegesen
2013. jan. 2. 16:58
 3/5 anonim ***** válasza:
36. hétig szedtem, 37 hetesen már egy ujjnyira nyitva volt a méhszájam az orvosi vizsgálaton, rá 3 napra gyermekem szétrúgta a magzatburkot és megindult a szülés, ekkor 2 ujjnyira voltam nyitva DE fájásaim nem voltak annak ellenére hogy elfolyt a magzatvíz. Ezért sajnos ugyanúgy oxitocin infúziót kaptam mint akinek indítják, bár abból a szempontból szerencsésebb volt a helyzetem hogy nem nulláról indultam hanem két ujjról, így kevesebb fájásból meglett a 4 vagy mennyi kell a kitoláshoz :-) Szerintem ezt annak köszönhetem hogy nem szedtem a magnéziumot.
2013. jan. 2. 17:10
 4/5 A kérdező kommentje:

28 hetesen 2000

res értékem vol jövö héten megyek vizsgálatra kiderül mi lesz

2013. jan. 2. 17:18
 5/5 anonim ***** válasza:
nem szedtem az utolsó trimeszterben, de így is túlhordtam és indítani kellett, de nem volt kellemetlen az indítás, mert már ennyira vártam a kislányunkat,hogy belefért :)
2013. jan. 2. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!