Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szeretsz terhesnek lenni?

Szeretsz terhesnek lenni?

Figyelt kérdés

hány hetes vagy, ki lakik a pocakodban? nevet találatok már? :)

én 32 hetes terhes vagyok, Lilien nevű kislányommal. nagyon szeretek babát várni :)

2013. jan. 2. 15:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Az én kislányom is Lilien csak ő már 3,5 éves.:) Szép nevet választottatok!:)

Most ikreket várok és pont ma gondolkodtam h már jó lenne túl lenni rajt mert igen nehéz.:)De azért még maradjanak csak bent min 7 hétig. 30 hetes vagyok.

2013. jan. 2. 16:39
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
11. vagyok. Elina és Zalán laknak a pocakban.:)
2013. jan. 2. 16:44
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ez nem könnyű kérdés! Nekem ez a hatodik terhességem (mind teljesidejű volt), és amellett, hogy a lelki oldalát nagyon szeretem a babavárásnak, megmondom őszintén, a fizikai oldalát (rosszullétek és egyéb kellemetlenségek) már kissé "unom". Ha könnyebb lenne a terhesség, 10-15 gyermeket is szívesen felnevelnék, így azonban lehet, hogy lassan úgy érzem, nem bírok többet... :-)
2013. jan. 2. 17:36
 14/19 anonim ***** válasza:
Szeretek terhes lenni, nagyon jó érzés amikor mocorog a babám vagy kinyomja magát. Minden percét kihasználom. De már alig várom, hogy megszülhessek, mert óriási a pocakom és nagyon nehéz már minden :) 32 hetes vagyok és lányom lesz :) :)
2013. jan. 2. 17:55
 15/19 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a mostani a 3. terhességem, 36 hetes vagyok. Van már 2 kisfiam, 3 és 6 évesek, elevenek, rosszcsontok :) Így azért nehezebben viselem a terhességet, pedig alapjáraton problémamentes. Csak így a vége felé rettenetesen fáradt vagyok, aggodalmas, ingerlékeny. Remélem csak a hormonok játszanak velem. A terhességgel bajom nincs, csak én inkább pörgősebb fajta vagyok és nehéz szembesülnöm a ténnyel, hogy már nem mennek könnyen a dolgok lsd. cipőfelvétel stb.
2013. jan. 2. 18:28
 16/19 anonim ***** válasza:
Nagyon! Bár lehet másképp látnám a dolgokat, ha nehezen viselném, de szerencsés vagyok, hogy nincsenek panaszaim. Legjobb dolog terhesnek lenni :)
2013. jan. 3. 11:13
 17/19 anonim ***** válasza:
én már megszültem 3 hónapja de imádtam:)remélem hamarosan megint beköszönt a gólya:)
2013. jan. 7. 12:38
 18/19 anonim ***** válasza:

Itt valaki írta, hogy két oldala van, egy lelki, ami nekem egyszerűen felemelő és gyönyörű,és a másik a fizikai.

Az első terhességem zökkenőmentes volt, végig sportoltam, dolgoztam, egyszerűen imádtam. A második nagyon megviselt testileg és lelkileg is. Alig vártam, hogy vége legyen.

A 3.-kal (Máté) most vagyok a 36. hétben és már mozdulni sem tudok, fájnak a csontjaim, a hasam, a két nagyobb (1 és 3 évesek)mellett semmit nem tudok pihenni. 2. trimeszterben meg kellett műteni a lábamat trombózis veszély miatt, de a vetélés kockázata miatt nem lehetett az egészet, csak az adott szakaszt operálni. Állandóan gyulladtak az erek, és már alig bírom hajlítani a térdemet, mert rossz helyen van ez egyik újabb csomó. Ahogy megszületik a baba engem visznek át az érsebészetre, és befejezik a műtétet combtól bokáig. Mellette a terhességi cukorról már nem is beszélek. Szóval nekem egy nagy szívás. Alig várom, hogy a kezemben tarthassam a fiamat!

2013. jan. 7. 13:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Ez nehéz kérdés, van amikor szeretek, van amikor elegem van. Pl. imádom, amikor mocorog bent, örülök hogy nekem is lesz babám, mert sokat vártam rá. Ugyanakkor már nehéznek érzem a hasam és fura, hogy néha nehezen mozgok, mivel mindig vékony és fitt, örökmozgó nő voltam. Nehéz hajolni és sokat ég a gyomrom, nem tudok enni, csak csipegetni. Ilyenkor várom, hogy túl legyek rajta, de persze jó lenne, ha még 7-8 hétig bent maradna persze. (A 31. hetet taposom)
2013. jan. 7. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!