Szeretsz terhesnek lenni?
hány hetes vagy, ki lakik a pocakodban? nevet találatok már? :)
én 32 hetes terhes vagyok, Lilien nevű kislányommal. nagyon szeretek babát várni :)
Az én kislányom is Lilien csak ő már 3,5 éves.:) Szép nevet választottatok!:)
Most ikreket várok és pont ma gondolkodtam h már jó lenne túl lenni rajt mert igen nehéz.:)De azért még maradjanak csak bent min 7 hétig. 30 hetes vagyok.
Itt valaki írta, hogy két oldala van, egy lelki, ami nekem egyszerűen felemelő és gyönyörű,és a másik a fizikai.
Az első terhességem zökkenőmentes volt, végig sportoltam, dolgoztam, egyszerűen imádtam. A második nagyon megviselt testileg és lelkileg is. Alig vártam, hogy vége legyen.
A 3.-kal (Máté) most vagyok a 36. hétben és már mozdulni sem tudok, fájnak a csontjaim, a hasam, a két nagyobb (1 és 3 évesek)mellett semmit nem tudok pihenni. 2. trimeszterben meg kellett műteni a lábamat trombózis veszély miatt, de a vetélés kockázata miatt nem lehetett az egészet, csak az adott szakaszt operálni. Állandóan gyulladtak az erek, és már alig bírom hajlítani a térdemet, mert rossz helyen van ez egyik újabb csomó. Ahogy megszületik a baba engem visznek át az érsebészetre, és befejezik a műtétet combtól bokáig. Mellette a terhességi cukorról már nem is beszélek. Szóval nekem egy nagy szívás. Alig várom, hogy a kezemben tarthassam a fiamat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!