Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26-27 hetes kis-mamik! Ti sem...

26-27 hetes kis-mamik! Ti sem érzitek magatokon a felszedett kilókat?

Figyelt kérdés

Már lassan 10 kiló plusznál tartok 60-ról, 70 re, de egyáltalán nem látom magam ,,kövérnek" vagy hogy ennyi plusz lenne rajtam! Ti is így vagytok?

27 hkm :D

2013. jan. 2. 10:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

27. hetet töltöm szombaton és plusz 4-5 kilónál tartok. Én nem érzem magamon a pluszt, sőt, igazából a hasamon kívül nem nőttem, szélesedtem.

2013. jan. 2. 11:06
 2/3 anonim ***** válasza:

én 24 hetes vagyok, és eddig 7 kilót híztam. Nem érzem a plusz kilókat, csak furcsa, hogy más pozícióban kell a cipőt felvennem, mert kezd nagy lenni a hasam...

Viszont hamarabb fáradok. De én sem látom magam semmivel sem kövérebbnek.

2013. jan. 2. 11:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Én 28 hetes vagyok és 187 cm-hez 60 kg. Egy kg-t híztam eddig összesen, 59-röl kezdtem. Tehàt én csak a pocak sulyàt érzem mert az viszonylag nagy, és azt làtom magamon, hogy egyre vékonyabb karom, làbam :(
2013. jan. 2. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!