Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » RH- kismama vagyok 18 hetes....

RH- kismama vagyok 18 hetes. Hány alkalommal kell még vércsoport meghatározásra mennem?

Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 10:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem az ellenanyagszűrésre gondolsz? Azt 3szor kell.

[de nekem minden egyes vérvételnél meghatározzák a vércsoportomat, így a 3. terhességem közepén már 10szer is megtudtam, hogy még mindig "B-" :)]

2013. jan. 2. 10:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Nálam nem esett túlzásba az orvos :-( Egyszer nézték meg a legelső vizsgálatnál. Akkor derült ki, hogy A- vagyok és negatív volt az ellenanyag szűrés. A vége felé megkérdeztem az orvost, hogy nem nézik meg még, hogy még mindig negatív, erre azt mondta, hogy nem, mert ha eddig negatív volt, már az is marad. Mivel a párom vércsoportja +, azt mondta, hogy első terhességnél nem gond, de valószínű, hogy a baba + lesz, mert az erősebb, és csak 25% esély van arra, hogy negatív legyen. Hát nem jött be, mert a kislányom is A- lett.

A szülés után meg fogják nézni a babád vércsoportját, és ha + lesz, akkor Te kapsz egy AntiD injekciót.

2013. jan. 2. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!