Normális dolod az, hogy 10hetesen még néha van barna folyás?
Figyelt kérdés
Két hete már nem volt,most megint.a hasam tompán fájdogál.nöhet a méh?szedem a duphastont!Zsu2008. máj. 30. 14:09
1/3 anonim válasza:
Én nemtudom normélis-e de elmennék dokihoz h megnézzen. Nekem nem volt barnás folyásom de sajna én véreztem kb 2 hete nem meg ilyeszteni akarlak csak nézesd meg magad. Köteles a doki meg vizsgálni! És te is meg nyugothatsz! 14 hetes kismama!
2/3 anonim válasza:
Keresd fel a dokidat minden fele keppen!
...mi tavaly elvesztettunk 1 babat,es nagyon megijedtem mikor barnazni kezdtem most...adoki megnezett uh-val es egybol megmutatta,h mi a baj(en szex utan kezdtem el barnazni),h hol sertettunk meg,latszott az uh-n is 1 potty pont a petezsak alatt...felirt nekem is bogyot,es azota no szex....legalabb is nem ugy mint eddig...
Jobb felni mint megijedni,10 perc az egesz.
Gratulalok a babahoz!
12 hetes pocakos
3/3 anonim válasza:
Nálam is ez volt, aztán a 11. héten elkezdtem vérezni, azonnal kórház, a baba jól volt, de volt egy haematomám, egy vérömleny és a méhszáj egy része levált, ezért otthon feküdtem, amíg ki nem ürült a vérömleny, kb. 2,5 hétig barnáztam. Szerintem jobb még most megnézni, hogy mi a helyzet, nem jó ám úgy járni, ahogy én jártam. Amúgy azt éreztem, hogy a szervezetem így figyelmeztetett, hogy most már vegyek vissza, mert mindent úgy csináltam, mint azelőtt és ez tényleg másállapot, szóval pihizz, menj el egy dokihoz, max. csinál egy UH-ot, de legalább megnyugszol. Kitartást, nem lesz gond, én már 19 hetes vagyok és oké minden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!