Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12hetes ultrahangon adnak a...

12hetes ultrahangon adnak a piciről képet?

Figyelt kérdés

12hetes terhes vagyok, most megyek másodjára ultrahangra,

előszöri hüvelyi ultrahangom volt ahol megállapitottàk a Terhességet,telefonon felhivtam h szeretnèk időpontot 12hetes , kötelező ultrahangra, semmi papirom simcs hogy időpontom van a kiskönyvet kell majd oda adni a dokinak ha kijön a rendelőből? Meg milyen ultrahangom lessz mert azt nem mondták. ? ??

Èn Nyiregyházára az Sztk-ba megyek ès ott adnak 12hetes ultrahangom kèpet??? Ès mennyièrt? Válaszokat várok. előre köszönöm ;)

2013. jan. 1. 16:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem a védőnő adott beutalót az ultrahangra, nem adtak képet egyik uh vizsgálatról sem az sztk-ban, csak ha magán mentem.
2013. jan. 1. 16:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Nekem meg a vèdőnő mondta hogy kérjek 12hetes kötelező ultrahangra időpontot! :/ :)
2013. jan. 1. 16:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Sztk-ban ritkàn adnak kèpet, van, hogy pofàra megy. Èn is magànnàl voltam, ès mind az 5 alkalommal kèppel a kezembe jöttem el.
2013. jan. 1. 17:11
 4/9 A kérdező kommentje:

Èrtem! :/ pedig naon szeretnék egy képet a piciről! :)

Rem adnak majd! De a magándokihoz megy az ember a

vizsgálatokért kell fizetni nem? :)

2013. jan. 1. 17:18
 5/9 anonim ***** válasza:

12 hetesről ugyan nem tudok nyilatkozni, de én a 6. betöltött hetem utáni uh-n kaptam képet a 11.ker-i sztkban:)

Remélem a 12. hetin is kapok,olyan jó lenne!

2013. jan. 1. 17:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!Én múlthéten voltam Nyíregyházán a 12. heti ultrahangon.Ami genetikai ultrahang,a tarkóredő vastagságot nézik. Nem kell beutaló, csak időpont kell hogy legyen. Készülj fel csúszásra, én 10 óra helyett fél 12-kor jutottam be. Képet azt adnak ha kérsz,1000 Ft egy kép amit a kórház pénztárába kell befizetned. Én is kértem nagyon szépen látszik rajta a kis emberke. Remélem tudtam segíteni.

13 hetes kismama

2013. jan. 1. 18:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Én kértem a 12.hetes uh-on,adtak is,bár hozzátették,hogy elméletileg nem lehetne...

Pedig SZTK-ba voltam és fizetnem sem kellett érte.

2013. jan. 1. 18:43
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló akkor rendes doki lehetett bár èn ugy tuom h szoktak adni ultrahangon!:)
2013. jan. 1. 19:20
 9/9 anonim válasza:
A 13. kerületi Szegedi úti rendelőben volt már valaki? Adnak vagy lehet kérni képet?
2013. febr. 26. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!