12hetes ultrahangon adnak a piciről képet?
12hetes terhes vagyok, most megyek másodjára ultrahangra,
előszöri hüvelyi ultrahangom volt ahol megállapitottàk a Terhességet,telefonon felhivtam h szeretnèk időpontot 12hetes , kötelező ultrahangra, semmi papirom simcs hogy időpontom van a kiskönyvet kell majd oda adni a dokinak ha kijön a rendelőből? Meg milyen ultrahangom lessz mert azt nem mondták. ? ??
Èn Nyiregyházára az Sztk-ba megyek ès ott adnak 12hetes ultrahangom kèpet??? Ès mennyièrt? Válaszokat várok. előre köszönöm ;)
Èrtem! :/ pedig naon szeretnék egy képet a piciről! :)
Rem adnak majd! De a magándokihoz megy az ember a
vizsgálatokért kell fizetni nem? :)
12 hetesről ugyan nem tudok nyilatkozni, de én a 6. betöltött hetem utáni uh-n kaptam képet a 11.ker-i sztkban:)
Remélem a 12. hetin is kapok,olyan jó lenne!
Szia!Én múlthéten voltam Nyíregyházán a 12. heti ultrahangon.Ami genetikai ultrahang,a tarkóredő vastagságot nézik. Nem kell beutaló, csak időpont kell hogy legyen. Készülj fel csúszásra, én 10 óra helyett fél 12-kor jutottam be. Képet azt adnak ha kérsz,1000 Ft egy kép amit a kórház pénztárába kell befizetned. Én is kértem nagyon szépen látszik rajta a kis emberke. Remélem tudtam segíteni.
13 hetes kismama
Én kértem a 12.hetes uh-on,adtak is,bár hozzátették,hogy elméletileg nem lehetne...
Pedig SZTK-ba voltam és fizetnem sem kellett érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!