30hetes vagyok. Mikor érdemes felkeresni a gyermekorvost, hogy kiírja a babának a popsikrémet stb. -ami szülés után itthonra kell?
A védőnőmmel beszélgettünk erről, ő azt mondta, a kórházban adnak majd a szükséges dolgokból kis mennyiséget. Ha mégsem adnának, akkor sincs gond, mert a szülés napján fel kell hívni a védőnőt, aztán a hazaérkezés napján is, és ők aznap (lehetőleg) jönnek a doktornővel, felírják a szükséges recepteket, és még aznap ki is lehet váltani.
De ez szerintem mindenhol másképpen történik (ahogy olvasgattam), kérdezz rá a védőnőre, biztosan segít.
Miert nem lehet mindezt elore elintezni? :(
Es miert nem lehet elore kivaltani, miert csak a gyerek szuletese utan?
Mert a frissen hazatert kis csaladnak nem lenne jobb dolga, mint elso napjukon vedonot fogadni meg patikaba szalajtani a pukat, mar ha ki tud venni szabit ahhoz, h ott legyen a babaval es a mamaval...
Fos egy rendszer ez az egesz.
Szia!
Én pont ma beszéltem a leendő gyermekorvosommal és azt mondta, hogy ha megszületett a baba hívjam fel, még amíg a kórházban vagyok, vagy a párom menjen be szólni neki és ha hazaérkeztünk akkor már csak a csomagért illetve a listáért kell bemenni.
És azért nem lehet előre elintézni, mert sajnos bármi előfordulhat szülés közben, amit természetesen nem ijesztgetés képpen mondanak, egyszerűen így működik.
De ha vagytok olyan viszonyban a dokival, akkor sztem, ha megszültél és még bent vagy, a párod, vagy hozzátartozód nyugodtan elmehet a csomagért.DFe mihelyst hazajöttök a lelkiismeretesebb doki úgyis azonnal megy megnézni benneteket és akkor el is viszi nektek.
Nálunk legalábbis így működik. :))
Boldog, szép hátralévő napokat!
36 hetes kismama
Szia!
Nekem a védőnőm javasolta, hogy egy-két héttel szülés előtt menjek el a gyerekorvoshoz és ott megkapok minden receptet.
28 hetes mami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!