Félőske22 kérdése:
Lehet, hogy buta kérdés, de kontaktlencsében lehet szülni?
Figyelt kérdés
Elég rossz a szemem, majdnem 6-os. Kontaktlencsét hordok. Nem okozhat-e valamiféle problémát, ha abban szülök?2012. dec. 31. 12:49
1/11 anonim válasza:
Szerintem nem lehet abban szülni. Az egyik ismerősömnek is rossz a szeme, programozott császárja volt emiatt.
2/11 anonim válasza:
Nem szabad! Nekem is rossz a szemem, igaz nem ennyire, de mondták is, hogy a lencsét ki kell venni. Se szemüveg, se lencse nem lehetett rajtam. Plusz a végén meg is császároztak, akkor meg tilos!
3/11 anonim válasza:
Nekem is ilyen a szemem, a kontaktlencse eszembe sem jutott. Szemüvegben voltam egy darabig, majd valahogy lekerült, baromira nem érdekelt, hogy nem láttam. Aztán, amikor a baba megszületett a férjem odaadta a szemüveget.
4/11 anonim válasza:
Nekem is pont ilyen dioptriás a lencsém,én megmondom őszintén nem hangoztattam hogy az van,és így abban szültem.Nagyon jó volt hogy láttam rendesen mindent,én ha nincs bent,nagyon nem jól érzem magam.Amúgy császárral szültem,nem annak indult,de mindenképp bent hagytam volna.Altatásos műtétem is volt már lencsében,akkor is rendben volt minden.
5/11 anonim válasza:
Én is lencsét hordok, de szülésnél eszembe sem jutott feltenni. Programozott császárom volt gerincérzéstelenítéssel és végig rajtam volt a szemüveg. Az igaz, hogy nagyon határozottan közöltem, hogy szemüveg nélkül nem szülök, mert bepróbálkoztak, hogy le kellene venni. Én kb. semmit nem látok nélküle, úgyhogy nagyon rossz lett volna.
6/11 anonim válasza:
Nem tudom nektek milyen kontaktlencsétek van, mert gondolom sok féle van. Mivel nekem olyan lencsém van, hogy alvás előtt ki kell venni, így nem volt rajtam, csak a szemüvegem, végig, pedig végül császárom lett. Nekem 4-4,5 a szemem, én is alig látok nélküle, de ott akkor a szemüveg a legjobb! Mondom én aki utálja a szemüveget, de akkor nem érdekelt!
7/11 anonim válasza:
most tényleg ez a legnagyobb gond? hogy jut ilyen eszedbe? nem látnod kell... a szemüveget is le szokás venni. remélem sminkelni nem akarsz szülés előtt :D
8/11 anonim válasza:
Én abban szültem.- 4-s mind a két szemem.Semmi gond nem volt.
9/11 anonim válasza:
Én már szemüvegben és lencsében is szültem. Sem a lencsét nem vetették ki velem, sem a szemüveget nem vetették le (öt szülésből egynél sem). Fura doki, aki azt akarja, hogy ne lásson rendesen a kismama... Persze lehet, hogy ilyen erős dioptriánál a lencsét már nem engedik (nekem hármas a szemem), kérdezz rá a dokidnál időben!
10/11 anonim válasza:
Ja, és még annyit, hogy szíve joga a kismamának, hogy lásson, ezt ne említsük már a sminkeléssel egy napon! Utolsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!