Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sportoló kismamák, mikor...

Sportoló kismamák, mikor lehet futni terhesség alatt? Melyik szakaszában nem lehet?

Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Az első trimeszterben nem ajánlott, mert kerülni kell a rázkodó mozgást. Általában a második trimeszterben lehet, kb. 26-28. hétig, de akkor is vigyázva, kerülni kell a túlzott erőlködést. A 7. hónaptól már nem ajánlott, de ezt ugyis érezni fogod. Boldog babavárást!
2009. aug. 25. 20:24
 2/5 anonim ***** válasza:
86%

És még azt elfelejtettem mondani, hogy mindezt az orvosod beleegyezésével teheted. Mert lehet hogy nem is futhatsz.

Tehát először konzultálj!

2009. aug. 25. 20:26
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Én futottam kb. a huszadik hétig. Akkor már nem esett jól, onnantól már csak gimnasztikáztam, az utolsó 2 hónapban pedig úsztam szinte az utolsó napig. 3 terhesség, 3 egészséges baba.
2009. aug. 25. 20:38
 4/5 A kérdező kommentje:

utolsó válaszolónak: előtte is sportoltál?

Én pont beágyazódáskor futottam 8 km-t.Persze mindig sportoltam, de most ezen a héten nem fogok. Megkérdezem a dokit. Mégcsak 4 és fél hetes:)Nem látszik a petezsák még

2009. aug. 25. 20:43
 5/5 anonim ***** válasza:
85%

Elötte is sportoltam, versenyszerűen. Nekem a doki azt mondta, hogy le ne álljak semmi pénzért, hanem szépen lassan vegyem vissza, csak annyit csináljak amennyi jól esik.

A rázkódásról pedig, nem lenne abortusz, ha egy kis futástól elvetélne az ember.

2009. aug. 25. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!