Kismamák/Anyukuák! Akik mostanában szültetek vagy fogtok szülni, mennyit adtok a dokinak?
Figyelt kérdés
A várost is írjátok oda légyszi. Köszönöm!2009. aug. 25. 20:18
2/9 anonim válasza:
Én Kecskeméten fogok és 40000-t szánok a dokinak.
3/9 anonim válasza:
Budapest, 12 hete szültem, 40 ezer.
5/9 anonim válasza:
Budapesten, 40e 2 részletben 20 előtte 20 utána.
és a második 20-ast vissza akarta adni
7/9 anonim válasza:
Budapest,4 hónapja,100000 ft.Én magán orvoshoz jártam,aki megmondta első alkalommal a tarifáját,így lett ennyi.Itt Budapesten magán dokinál,a vizsgálatok díjának a 10-szeresét adják az orvosnak.(Itt 9-10000 volt egy vizsgálat.)De nem tudom hogy a nem magán doki az mennyibe kerül.Remélem segítettem!
9/9 anonim válasza:
Nyíregyháza, sén is 40-et szánok, max. 60-at. Attól függ, hányszor hív még be a magánrendelőjébe.
De errefelé nagyon elszálltak a dokik az árakkal. Egy-egy kezdő fiatal doki 40 körül kér, főorvosok 100 körül. Ja, s ikreseknél és császárosoknál tovább nő a tarifa. Undorító egy világ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!