Szeretnék egy kis segítséget kérni és választ kapni a kérdéseimre. Ma reggel teszteltem pozitívat, aminek nagyon örülök, de egyben félek is. Válaszolna nekem valaki egy két kérdésemre? Többit részletesen kifejtem lent!
7 nap késés után teszteltem erősen pozitív. Mikor meg kellett volna jönnie (1héttel ezelőtt) gennyes mandulagyulladással mentem orvoshoz és kaptam erős antibiotikumot,3napig kellett szednem.Tegnap felfázással mentem orvoshoz gennyes vizelet miatt kaptam szintén antibiotikumot,mivel még mindig nem jött meg teszteltem és pozitív lett.Vissza mentem az orvoshoz azt mondta ezzel a 2db gyógyszerrel amit felfázásra vettem be mg nem ártottam a babának,de nem beszélt arról,hogy előtte is szedtem antibiotikumot.
Nagyon félek,hogy mi lesz a babával??
Mondtam is,hogy görcsölgetek,mintha meg akarna jönni,hasonló. Azt mondta nem feltétlen kell megijedni ezektől a fájásoktól,szerintetek?
Viszont csaj január 10.-re kaptam időpontot nőgyógyászhoz,ami szerintem nagyon későn van.Jövő héten megyek vizeletet leadni laborba és a házi orvos mondta,hogy utána megbeszéljük,hogy milyen gyógyszert tud adni a felfázásomra. Nagyon aggódok,volt már valaki így,hogy mikor nem tudta,hogy terhes akkor szedett gyógyszert?
Félek a méhen kívüli terhességtől is,de csak a görcsök miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!