Azt hallottam, hogy aki még nem szült, annak vákuumos eljárással végzik az abortuszt! De ez hogy működik pontosan?
Még mielőtt bárki leharapná fejem és kioktatna,nem vagyok terhes,nem tervezek gyereket,nem akarok abortuszra menni,csak érdekel,hogy hogy működik ez a fajta eljárás.
És az írjon légyszi,aki tudja is hogy működik,mert "az abortusz gyilkosság","mindenki gyilkos,aki elveteti" szöveggel már tele van a padlás! Hangsúlyozom,csak érdekel,hogy működik!
Nem annak végzik, aki még nem szült, a kettőnek nincs köze egymáshoz.
12. hétig vákuumot vagy küretkanalat alkalmaznak.
A vákuumszívő egy fém cső, aminek a vége azért és le van kerekítve. Az oldalán pedig van egy lyuk, a végéhez közel.
Hozzácsatlakoztatják az eszközt egy géphez, ami vákuumot létesít, és kiszívja a méhüreg tartalmát.
Na pontosan ilyen, csak amit én láttam, az fém volt.
A lyuk mellett kicsit élesebb a perem, azzal meg lekapargatják a bent maradt dolgokat.
Az, hogy vki szült-e vagy sem, olyan szempontból érdekes, hogy kell-e előtte lamináris tágítás vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!