Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Január 16-ra vagyok kiírva....

Január 16-ra vagyok kiírva. Itthonra 1-es, vagy 2-es pelussal készüljek? A Libero-n és a Tesco Newborn-on gondolokodom. Mi a véleményetek ezekről a pelenkákról?

Figyelt kérdés
2012. dec. 27. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Én január 15 re várom a babát,és én Libero-t vettem neki 1-est!2-4 kg-ig. Mert az én babómat elég picire becsülik,és azt mondták elég lesz eleinte az neki.
2012. dec. 27. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Liberora szavazok,nálunk ez vált be!
2012. dec. 27. 21:58
 3/5 anonim válasza:
Amikor a lányom született, a kórházban Happy pelust használtak és az első időszakban otthon is tökéletesen bevált. Mikor 3 hónapos lett, akkor váltottunk a Pampersre. Szerintem az első hetekben annyira kevés a széklete a babának, hogy szinte mindegy, hogy mit használunk:) Az viszont nem mindegy, hogy melyik popsikenőcsöt használjuk. Az első három hónapban a gyerekorvos által felírtat használtam, utána pedig elkezdtem használni a Neogranormon tégelyes kenőcsét, amit drogériákban lehet kapni és nem lett pelenkakiütésünk:)
2012. dec. 28. 08:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi kapásból 2-es pelust használtunk, pedig nem is volt nagy súlyú a fiam (3060 gramm), mégis jó volt rá, nem folyt ki semmi. A kórházban is 2-es Libero-t adtak rá.
2012. dec. 28. 15:09
 5/5 anonim ***** válasza:
A Libero 1-est használtuk az elején. Ami még nagyon bevált, az a Rossmann-os babydream.
2012. dec. 28. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!