Pempers Premium Care (2) vagy Libero baby soft (2) vegyek ujjszülöttemnek? Más nem jöhet szóba.
Mi a Pempers Premium Care-t használjuk. Elégedett vagyok vele, de mást nem is próbáltam, így a Libero-ról nem tudok nyilatkozni.
Nekem biztos, hogy elfogyott belőle 250, de az én babám nem túl nagy. 3100 gr-al született és most 3 hónaposan csak 5100 gr. Kb. 1 hónapig mi az 1-est használtuk, óriási volt rá a 2-es. Most tértünk át a 3-asra. Szóval a 2-es méret nagy volt rá 3 kilósan, de kicsi 5 kilósan. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha a Te babád sokkal gyorsabban fog nőni akkor lehet, hogy hamarabb váltanod kell 3-asra. Remélem más is válaszol, hogy mik a tapasztalatok.
Liberoról nem tudok én sem nyilatkozni, mert csak annyi volt rajta, amit a kórházban ráadtak. De nekem nagyon vagyon vastagnak tűnt a Pampershöz képest, de nem tudom az konkrétan milyen fajta volt.
A Pampers Premium Care-t viszont használtuk, és az jó. Nagyon jó benne, hogy van benne egy hálós réteg, ami nagyon jó az újszülöttek híg kakijához, befolyik alá, és utána nem érintkezik úgy a bőrével. Viszont nincs illatosítva, sőt nekem egyenesen kellemetlen a szaga.
250 db simán elfogy belőle. Ha csak arra gondolsz, hogy az első hónapokban napi 7 pelust tuti elhasználsz, ha visszaosztod, az alig több, mint egy hónapig elég! Annyi idő alatt csak nem hízik tán 3 kilót!? :)))
Nyugodtan vedd meg nagytételben...
4. vagyok ismét
Egyébként nekünk már a kórházban mondták, hogy már kényelmesebb lenne a cicánknak a 2-es pelus! Mondjuk nagy baba volt a 4150 g és 58 cm-ével! De alig vártuk, hogy elfogyjon a 1. méret, szerintem a végén párat kis is dobtam...
Nálunk a libero vált be, mindkét gyereknél.
A nagy 4 éves, 2,5 évig használtuk, a kicsi 20 hós és talán 1x volt baleset. Egyszer vettünk pamperst, de nem tudom, hogy milyen fajtát, de egy pisilés után húzta maga után a lányom a pelenkát, így maradunk a liberonál. Akkor az akciós volt, azért próbáltuk meg a pamperst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!