Lehet még baba?
Figyelt kérdés
12.24-én teszteltem pozitívat. 2napja vérzek, de kicsit másabb. Ma reggel csináltam két tesztet és mind kettő pozi még mindig. Este megyek nődokihoz. Ilyenkorra nem kellene már negatívnak lennie a tesztnek? Mert elég élénken vérzek és szerintem nem maradt meg :(2012. dec. 27. 13:23
1/10 anonim válasza:
ha este mész dokihoz, akkor kár itt kérdezősködni, mi nem tudjuk megmondani pontosan, hogy mi lehet a vérzés oka. este kiderül, addig meg nyugi, mást nem tehetsz.
2/10 anonim válasza:
Szerintem a doki sem fog tudni mondani semmi biztosat, de ne legyen igazam.
3/10 A kérdező kommentje:
Azért köszi!
2012. dec. 27. 13:59
4/10 anonim válasza:
a teszt még akár egy hónapig is pozitív lehet. mindenképp írd meg, mi lett! én is ugyanebben a cipőben járok:(
Szorítok Neked!
5/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsò! Èn egyszer jártam így, de nekem mensi végére már csont negatív volt a teszt. Ezért sem értem miért az? Nemsoká megyek orvoshoz. Este megírom! Neked is megjött?
2012. dec. 27. 15:22
6/10 anonim válasza:
Nem azt mondom, hogy egy hónapig tuti pozitív, de lehet. Mindenkinél más, lehet egy hét, két hét is, ha jól tudom, kétnaponta feleződik a hcg. Azért gondoltam, hogy két nap alatt nem ürül ki teljesen.
Nekem darabos vérzésem volt, úgyhogy szerintem tuti elment. A "csak" piros vérzés (ami nem darabos) talán egy fokkal jobb, de az se jó annyira. Szorítok érted!
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Nekem nem darabos. Majd meglàtjuk mit mond a doki.
2012. dec. 27. 16:10
8/10 A kérdező kommentje:
Szòval. Most voltam a nődokinál. Láttunk az uh-on egy kis fekete pöttyött a méhemben. Vagyis nem lehet még eldönteni, h belűl vagy kívűl van. Aztmondta várjunk, hogy mi lesz. Ha görcsölnék hívjam. Szòval a vérzés ellenére azért pozi a tesz, mert még ott van. Remélem ott is marad! :-)
2012. dec. 27. 19:09
9/10 anonim válasza:
Örülök, remélem, hogy minden rendben lesz!
10/10 A kérdező kommentje:
:-)
2012. dec. 27. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!