Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akiknek nehezen jott ossze a...

Akiknek nehezen jott ossze a baba, mi volt a gond? Milyen vizsgalattal derult ra feny?

Figyelt kérdés

itt most nem petevezeto elzarodasra gondolok, hanem immun vagy mas problemakra. nalunk nem jon ossze a baba es probalok otleteket talani,hogy mi lehet a gond.

dokinal mar voltunk neztek spermat, petevezetot, ultrahangot es ovulaciot.

azt mondtak eddig rendben miden..

2012. dec. 26. 09:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Nàlunk is minden rendben, mégis az első gyermekünk 3 év után, a második 3,5 év után jött össze!

Van ilyen, nem mindenki egyforma, van akinek elsőre sikerül, van aki éveket vár rá!

Ha nem eszed magad miatta, hamarabb össze jön!

2012. dec. 26. 10:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálunk 7év után jött össze a baba. Nálunk is minden rendben volt a vizsgálatokon. Utólag belegondoltam és lehet hogy nálunk a munkahelyi stressztől nem jött össze. Mert június végén átkerültem másik sorra júliusban meg össze is jött. Szóval szerintem nálunk a stressz tett be.
2012. dec. 26. 10:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy hány kg vagy? Nálam pl a súly volt a gond amikor nem jött össze. Kissé túlsúlyos voltam. Amint elkezdtem fogyni, rögtön összejött a baba. Persze ha karcsú vagy, akkor ne is vedd észre a kérdésem. Akkor viszont nem tudom mitől lehet :/
2012. dec. 26. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!