Akiknek nehezen jott ossze a baba, mi volt a gond? Milyen vizsgalattal derult ra feny?
Figyelt kérdés
itt most nem petevezeto elzarodasra gondolok, hanem immun vagy mas problemakra. nalunk nem jon ossze a baba es probalok otleteket talani,hogy mi lehet a gond.
dokinal mar voltunk neztek spermat, petevezetot, ultrahangot es ovulaciot.
azt mondtak eddig rendben miden..
2012. dec. 26. 09:57
1/3 anonim válasza:
Nàlunk is minden rendben, mégis az első gyermekünk 3 év után, a második 3,5 év után jött össze!
Van ilyen, nem mindenki egyforma, van akinek elsőre sikerül, van aki éveket vár rá!
Ha nem eszed magad miatta, hamarabb össze jön!
2/3 anonim válasza:
Nálunk 7év után jött össze a baba. Nálunk is minden rendben volt a vizsgálatokon. Utólag belegondoltam és lehet hogy nálunk a munkahelyi stressztől nem jött össze. Mert június végén átkerültem másik sorra júliusban meg össze is jött. Szóval szerintem nálunk a stressz tett be.
3/3 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy hány kg vagy? Nálam pl a súly volt a gond amikor nem jött össze. Kissé túlsúlyos voltam. Amint elkezdtem fogyni, rögtön összejött a baba. Persze ha karcsú vagy, akkor ne is vedd észre a kérdésem. Akkor viszont nem tudom mitől lehet :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!