Most mi a nyári kismamaruha divat? Miben vagytok?
Én nadrág párti vagyok. Nem igazán követem a kismama divatot, mert nagyon drágák a kismama ruhák.
Én kínaiban vettem nadrágot, térd nadrágot és pólókat, amik nagyon kényelmesek. A nacik dereka gumis, így szülés után is tudom majd hordani, mert nem sokat híztam szerencsére.
34etes pocis
Nézz itt szét:
De egyébként egyetértek az előttem szólóval. Most meg pláne nem vennék nyári ruhát, már erre a pár hétre.
Én a piacon vettem bő felsőket, meg ruhákat. Kismamanadrágom összesen 2 van, hogy legyen egy váltás, azokat a Teszveszen vettem. Itthon meg leginkább bugyiban vagyok ebben a nagy melegben, így nem szorít sehol. De ha van rá pénzed, a Brendonban nagyon jó dolgok vannak. A honlapjuk meg igazán profi, fent van az összes termékük árral együtt, és tényleg frissítik is.
Nem tudom, hogy milyen ruháról írsz konkrétan, de javaslom, hogy nézz szét nem-kismama butikban, akár a kínaiaknál. Ugyanis rengeteg olyan szabású ruha van, ami kismamának is jól áll, hordható, pedig nem nekik tervezték.
Én a kismama nadrágokat nem szeretem, mert hosszú lábú és vékony vagyok, nincs a méretemben, mert ami fenékben, combban elég kicsit, az rövid, ami elég hosszú, az nagy. A második babámat várom, nyáron én nem-terhes tunikát hordok, vagy mell alatt húzott ruhát leggingsel, télen vastagabb, akár kötött ruhákat vastag harisnyával, csizmával, poncsóval. Harisnyából sem kismamásat veszek, hanem normált nagy méretben és megfordítom: a hátulja van elől, így a pocakom bőven belefér és kényelmes. A poncsó alá meg annyi és olyan pulcsit vehetek, amennyit akarok és kényelmes. Soha sem fázom, de nekem nagyon tetszik így, jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!