Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39+1 hetes 180gros diétás...

39+1 hetes 180gros diétás terhes vagyok, rákattantam a kólára, egyszerűen hihetetlenül kívánom! Mit csináljak h ne azon járjon az eszem?!?

Figyelt kérdés
így még szinte semmivel sem voltam terhességem alatt...nagyon rossz...
2009. aug. 24. 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Én is nagyon kívántam terhesen, főleg a végén. Én Zero-t ittam. Tudom hogy nem a legegészségesebb, de ha nem ihattam volna bele is betegedtem volna...
2009. aug. 24. 20:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is ihatsz cukormenteset, de azért ne vidd túlzásba. Én is kívánom, pedig a terhesség előtt nem is szerettem. Alacsony a vérnyomásom és a védőnőm szerint azért is kívánom a koffeines italokat. (a jeges kávét is)
2009. aug. 24. 20:32
 3/5 anonim ***** válasza:
30%

Szia. Tudom mit érzel, én 160g-os ch diétán vagyok. :( De a cukormentest semmiképp ne idd, mert aszpartám (remélem jól írom) van benne ami egy olyan édesítő ami borzasztóan ártalmas a babára. Azt mondják felér egy idegméreggel. Na jó, azért ha 1 pohár light vagy zéró kólát megiszol természetesen nem lesz baja a babának, csak ne több litert igyál. De 1 pohár szerintem belefér.

Kitartás, Neked már nincs sok!

Könnyű szülést és jó babázást kívánok!

34 hetes kismami

2009. aug. 24. 20:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
néhány pohár kólától az uccsó hétben nem lesz az égvilágon semmi bajotok! Idd me, ha annyira kívánod! De a light-tól én is óvakodnék, az aszpartámot addig is kerültem, míg nem voltam babás, pláne most!
2009. aug. 25. 06:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Megértelek, kóla függő vagyok, és két nap eltéréssel ugyanabban a terhességi hétben, mint te:). Hát, lecsúszik nekem is ám a kóla, lightot szoktam inni. Most viszont inkább Fizzy szörpöt vettem, de hiába, ugyanaz van benne, mint a kólában, de nem hinném, hogy bármi baja is lenne a picinek. Annyira a végén vagyunk már (remélem), hogy nem befolyásol szerintem semmit sem. Én 165grammos diétán vagyok, és már azt is nehéz tartanom, nemhogy még a kólát is megvonjam magamtól:).

2009. aug. 25. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!