39+1 hetes 180gros diétás terhes vagyok, rákattantam a kólára, egyszerűen hihetetlenül kívánom! Mit csináljak h ne azon járjon az eszem?!?
Szia. Tudom mit érzel, én 160g-os ch diétán vagyok. :( De a cukormentest semmiképp ne idd, mert aszpartám (remélem jól írom) van benne ami egy olyan édesítő ami borzasztóan ártalmas a babára. Azt mondják felér egy idegméreggel. Na jó, azért ha 1 pohár light vagy zéró kólát megiszol természetesen nem lesz baja a babának, csak ne több litert igyál. De 1 pohár szerintem belefér.
Kitartás, Neked már nincs sok!
Könnyű szülést és jó babázást kívánok!
34 hetes kismami
Szia!
Megértelek, kóla függő vagyok, és két nap eltéréssel ugyanabban a terhességi hétben, mint te:). Hát, lecsúszik nekem is ám a kóla, lightot szoktam inni. Most viszont inkább Fizzy szörpöt vettem, de hiába, ugyanaz van benne, mint a kólában, de nem hinném, hogy bármi baja is lenne a picinek. Annyira a végén vagyunk már (remélem), hogy nem befolyásol szerintem semmit sem. Én 165grammos diétán vagyok, és már azt is nehéz tartanom, nemhogy még a kólát is megvonjam magamtól:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!