Elmentem orvoshoz, megultrahangozott, és azt mondta, hogy a nyálkahártyám megvastagodott. Kaptam rá Norcolutot. Ez mitől lehetett? Eshetek még teherbe ettől függetlenül?
Szia!
Nem tudom erre a választ és ahogy látom más sem. SZerintem ha biztos akarsz lenni, akkor a dokidat kérdezed, aki 100 százalékos bizonyossággal fog választ adni.
Nekem is hasonló a problémám,a méhnyálkahártyám 18mm vastagságu volt,megcsinálták a gyógykaparást,és norcolutot kell szedenem 20nap 2-szer 1-et,ahogy letelt a 20nap eszméletlenül elkezdtem vérezni,bementem másnap az ügyeletre,de a doki azt mondta ez természetes a gyógyszer miatt van ,de csak nem csökkent a vérzés,bementem vasárnap is az ügyeletre,ekkor már bennfogtak,kaptam egy méhösszehuzó szurit fenékbe,akkor se sokat csökkent, aztán elkezdték adni a norcolutot ujra,igy jelentősen kevesebb lett a vérzés, 6 napig voltam korházba emiatt. A nyálkahártya vastagsága igy 10mm alá esett. Simán eshetsz teherbe,mert nekem azt mondta a doki,ha 40 éves lennék azonnal el kéne távolitani a méhemet,de mivel fiatal vok és még nem szültem,nem végzik el a beavatkozást,megprobálják kezelni.
Ja 3 hónapig kell szednem a norcolutot,utána magint gyógykaparást csinálnak,aztán gondolom döntés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!