Vetélés után mennyi idővel lehet újra próbálkozni? Majdnem 6 hetes voltam.
En 10-11 hetes voltam a tavaly amikor elveteltem,es a doki fejezte be.Az en dokim 3 honapot javasolt,h minden helyre jo9jjon oda bent,de azt mondta,h ha veletlenul hamarabb terhes leszek,az sem baj csak akkor majd jobban oda figyelnek ram.
Hat mi megtartottuk a 3 honapot+3 honap volt mire sikerult ujra....most vagyok 12 hetes.
Sajnalom,de sok sikert kivanok(a kov. babahoz)!
Szia!
Én kilenc hetes voltam , amikor sajnos nem voltak életjelek, és műtétre került a sor.
Az orvos nekünk 2-3 hónapot mondott, vagyis, úgy fogalmazott, hogy 2 mensit várjunk meg.
De azt se lehet tudni, hogy mikor jön meg a műtét után először, van akinek csak 6-8 hét múlva.
Nekem normálisan megjött a következő hónapban.
bár olyat is hallottam, hogy valaki a műtét után egyet menstruált és utána már terhes lett, és minden oké volt.
Szerintem érdemes várni kicsit tovább, lelkileg is jobb lesz!
Kitartás és sok sikert a későbbiekre!
Ha "természetes" úton ürül ki a méh, akkor ált. a következő mensi után már lehet próbálkozni.
Ha műtét volt, akkor 3 hónap múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!