Van itt olyan/ismertek olyat, akinek a babája a 34. -35. hét körül született?
Ha igen, leírnátok a tapasztalatotokat? Mitől indult be korábban a szülés? Milyen volt a szülés? A baba egészsége? Stb.
Hirtelen ezek a kérdések jutottak eszembe...
Én is a 34.szültem császárral.Elfolyt a magzatvíz,valószínűleg (de nem bizonyított) valamilyen felszálló fertőzés miatt,de még a kisfiam vállára és a nyakára is rá volt tekeredve a köldökzsinór...
Emiatt és a magas vérnyomásom miatt császároztak.
Szerencsére előtte már kaptam tüdőérlelőt,így a fiamnak nem kellett lélegeztetőgép,csak egy kis légzéstámogatás 3 napig.
3 hétig voltunk a koraosztályon,1930g-mal és 43 cm-rel született.Ma már 13 hónapos múlt,teljesen egészséges,önálló járáson kívül mindent csinál már,okos és értelmes.
Szerencsére már a 34-35.héten született babáknak nagyon jó esélyeik vannak az egészséges életre.
A sógornőmnek sajnos a 26.héten megindult a szülés,nem tudni miért.Pár napot még sikerült vissza tartani aztán sajnos császárral ki kellett venni a babát.950gr.-mal született.
Most már 4kg a kislány és szerencsére egészséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!