Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyibe kerül a szülés Orosz...

Mennyibe kerül a szülés Orosz Lászlónál?

Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 14:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha a nyíregyházira gondolsz, 100 000 alatt biztos nem úszod meg:-(
2009. aug. 24. 17:06
 2/3 A kérdező kommentje:
igen rá gondoltam hozzá járok de nemtudom hogy megszokás e kérdezni tőle hogy mennyibe kerül.Te honnét tudod valaki kérdezet tőle és ő mondta neki vagy csak valaki ennyit adott?
2009. aug. 25. 08:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Több, mint egy hónapig bent fektettek a kórházban, így sok infót gyűjtöttem.

Van orvos, akitől kérdezni sem kell, kerek-perec megmondja a tarifát.

Orosz "vén róka" nagy tapasztalattal és szakértelemmel, de ennek ára van. Az egyik kismami beszélt róla, mert neki az előző szobatársa nála szült, és a doki a kapott pénzre húzta a száját, s megmondta, hogy ő többet várt, 100-at.

Undorító egy világ!!!

Amúgy én se járok jobb cipőben, mert az én dokim Fábián, aki szintén jó szakember, s elvárja a neki "járó" magas összeget. Ettől függetlenül nekünk sem fogja futni 90-100 000-re, mert úgy javasolják, hogy a magánrendelés 10-szeresét "illik" adni...

Gálról hallottam még rémísztő eseteket. Őt anno nagyon szerették és dicsérték, de mára ő is nagyon pénzéhes lett. Erről is van 1-2 sztori.

Molnár Balázst és Dr. Pószt nagyon dicsérik, állítólag ők a "legolcsóbbak", mert CSAK 40 000-et kérnek. De Molnár B. magánrendelése viszont 12 000!

Én nem fogom megkérdezni a dokimat, így elkerülöm, hogy leessen az állam. Én annyit adok, amennyit bírunk.

2009. aug. 25. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!