Mekkora baj, ha szex közben összenyomjuk a magzatot?
Figyelt kérdés
Csak úgy élvezem a szexet, ha lovaglópózban vagyok és ráhajolok a férjemre. Így nyomódik a hasam(elég nagy a pocakom)
Lehet baja a babámnak?
2012. dec. 23. 22:33
11/15 anonim válasza:
Tegnap 22.50:
"no, hát akkor két idióta volt :) egyre jobban bebizonyosodik, hogy sok a hülye."
Igen, valóban sikerült ezt bebizonyítanod:D És a létezésed azt is bizonyítja, hogy van ember, aki képes volt lábon kihordani az agyhalált:D:D
Kérdező, a babát nem tudod nagyon megnyomni. Ha nagyon megnyomnád, kirúgná az oldaladat:D
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2012. dec. 24. 11:19
13/15 anonim válasza:
Nem értem miért kell szegényt leoltani!!Nyilván aggódik..mint minden ember
14/15 anonim válasza:
Tegyél egy erős zacskóba vizet és egy gyümölcsöt na és próbáld meg h tudsz-e benne kárt okozni úgy h csak megnyomkodod :D Jó persze a magzat ennél 1000x erősebben védve van de ez a lényege h a vízben nem tudod úgy összenyomni h fájjon neki SZEX közben...persze vannak biztos lehetőségek rá h lehet kárt okozni de ez nem oda tartozik :) Lehet béna a példa amit írtam de kb így tudom elmagyarázni neked :) Boldog babavárást!!! :)
15/15 A kérdező kommentje:
köszi:)
2012. dec. 25. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!