Haránt fekvő babák anyukái válaszolnátok?
Hol érzed a mocorgást, kaparászást, rugdosást, csuklást?
Milyen a pocakod formája?
Szia. Hány hetesen? Mert ugyebár egy csomó ideig vándorol a baba.
Nekem az utolsó 1.5 hónapban már nem fordult be, vagyis farfekvéses volt. És a hasam formája ugyanolyan volt mint mindegyik más kismamának.
27 hetes vagyok, és már hetek óta így fekszik. A köldököm felett nincsis pocakom szinte. Mindenki azt mondja, nagyon lentre koncentrálódik a pocakom.
Én kétoldalt érzem a mocorgást, csuklást.
Azt szokták mondani, hogy ilyenkor még ráér befordulni, de én kételkedem.
Az első babám a 20.héttől fogva koponyafekvésű volt végig, elég korán be is ékelődött a bucija. A pocakom formája is más volt.
Kedves Második!
Neked mit mondott a dokid???
Első babát farosan szülted, vagy császár lett?
Szia!
27 hetes vagyok és bal oldalt vannak a kis lábacskái, jobb oldalon meg a feje. Éjszakai nekem is rugdos ha ráfekszek a lábára :-). A pocakom gyomortól gömbölyödik és inkább előre nő, oldalra nem terül el. Mégis nappal a gyomrom magasságában érzem, hogy rugdos vagy a kezeivel bökdös. 24 hetesen voltam utoljára dokinál, egyértelmű harántfekvésben volt a kisbabám, most kételkedek ebben de sajnos sokára lesz még uh-m. Már nagyon sok könyvben és itt Németországban is azt mondják, hogy bőven van ideje befordulni a 34. hétig... hát remélem megtörténik mert szeretnék szülni! Sok szerencsét mindenkinek!
Abszolút nem kell ezen idegeskedni egyelőre! Hiszen akinek második, vagy sokadik terhessége van, azoknak akár az utolsó pillanatban fordul csak be a baba. Ezt a dokimtól tudom, szóval nyugi mindenkinek! Amúgy meg, akárhogy is, de ki fog jönni a baba. Ha császározni kell, az sem vészes, ma már ez rutinszerű és a császáros babák szebbek is, mert nem nyomódtak a szülés során.
Boldog babavárást!
22 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!