Meddig lehet repülővel nyaralni menni? Ez meg van határozva? Lehet fürdeni az itthoni tavakban terhesen?

Mindig kérdezz rá az adott reptársaságnál, hogz milyen feltételekkel reptet. Én Lufthansával repültem 21 hetesen, és kellett orvosi igazolás, hogy minden rendben van. Ilyet a nőgyógyász rutinszerűen kiállít, ha kéred. Mondjuk, nem volt rá szükségem, mivel nem is látszott még a terhességem igazán, de jobb a biztonság. Tudtommal a 36. hét után (ikreseknél a 28.) már egyik társaság sem reptet, igazolással sem. Nem is annyira azért, mert a kismamára veszélyes (legfeljebb a trombózis kockázat miatt, de az is csak hosszabb utaknál), hanem mert egy esetleg megindult szülésnél kényszerleszállásra lenne szükség, és az igen drága dolog.
Amúgy én is 2-3 órár repültem, és a világon semmi gondom nem volt. A tóban fürdést már meggondolnám... Jó utat, addig utazz, amíg ráérsz!

Nyugodtan lehet fürdeni,sőt az úszás kifejezetten jót tesz.Amíg zárt a méhszáj,addig semmi gond sem lehet.
Nem beteg a kismama,úgyhogy nyugodtan lehet repülni,persze azért az utolsó hónapokban inkább már ne!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!