Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5-6 hét körül voltatok úgy...

5-6 hét körül voltatok úgy hogy vérzett, de nem vetéltetek el?

Figyelt kérdés
Ma elkezdtem vérezni, a kórházban azt mondták, hogy nem látnak terhességet, valószinűleg elment a baba. Júl.18 volt az utolsó menzesz. Akkor már nincs esélyem? Nem lehet csak, hogy nem látták?
2009. aug. 23. 19:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha tudsz,holnap menj el a dokidhoz,hogy nézzen meg UH-n.De attól is függ,hogy mennyire vérzel és milyen jellegű!Ha nagyon folyik,görcsszerű és darabos is,akkor tuti nincsen baba.Ha csekély mennyiségű és nem darabos,nem görcsölsz,akkor még meglehet,hogy terhes vagy!Alaposan megvizsgáltak?Nem mondtak semmit,csak ennyit?Hát kedvesek,az már bizti!Mindenesetre menj a saját orvosodhoz és nézzen meg ő is!Majd ird meg,hogy mi a helyzet!Szoritok,hogy valahol ott legyen az a kicsi baba!:)

2009. aug. 23. 20:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem a 6.héten este kezdődött,elkezdtem barnázni és egy pici vér is volt.Egyből rohantunk a korházba,mert nagyon féltem,hogy megint elvetélek.(sajnos áprilisba volt egy korai vetélésem) Megvizsgáltak,megnéztek uh-n,akkor még csak szikholyagot láttak,jó egy hét mulva kellett visszamennem kontrolra. Borzalmas hosszunak tünt az az idő,de szerencsére már legközelebb szivhangot is lehetett hallani,nagyon megnyugtató volt.2 nap alatt elmult a barnázás,nem tudták mitől volt,csak találgattak. Most már 9 hetes vagyok és elkezdődött a hányos korszakom:( Neked milyen uh-n nézték meg? Mert a hasin kevésbé látszódik és az is előfordulhat,hogy késői peteérésed volt és még olyan apróka,hogy nem is látni,legfeljebb egy megvastagodott méhnyálkahártyát. Nekem az első terhességemnél ugy 4-5 hetesen mentem uh-ra,pl akkor semmit nem láttak még és 2 hét mulva kellett visszamennem,akkor márt látták. Sajnos előfordulhat,hogy felszivódik és a vérrel távozik ilyen korai terhességnél. Mennyire vérzel és milyen állagu?
2009. aug. 23. 20:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Peteérésem pontosan volt. Ciklusom 28 napos. Sajna attól tartok, hogy biztosan már elment mert most már rendesen mint mensikor úgy van vérzésem, fáj a derekam. :-(( Valami megvastagodott valamiről beszélt, de mást nem látott.
2009. aug. 23. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!