Volt akinek a terhesség felénél vagy később vették le a rákszűrést?
Nekem is később vették le, pedig mondtam, hogy terhesség előtt 2 hónappal készült egy, de a dokinak az nem volt jó. Azóta rájöttem, ez a praxis eléggé a pénzre megy rá, megcsinálnak mindenféle vizsgálatot ha szükséged van rá ha nem. Nem magánpraxis, hanem állami (külföldön vagyok) és így nem tőlem jön be a pénz hanem gondolom állambácsitól. De akkor is tök fölöslegesnek tartok egy csomó vizsgálatot.
Ja és Magyarországon az SZTK-ban azt mondták, hogy a terhesség előrehaladt állapotában nincs túl sok értelme rákszűrést csinálni, mert tökre változtathatja az eredményt és akkor csak extra vizsgálatoknak tesznek ki, amire egy várandós kismamának nincs szüksége.
Az, hogy a dokid nem fogadja el az sztk-s eredményt nekem tök furi. Nem ő is a pénzre megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!