A györi korházban a 18. heti uh-on megmondhatják, hogy milyen nemü lesz a baba? Az uh-os kép mennyibe kerül?
szia!
nekem is megmondták a 18. ultrahangon, hogy kisfiam lesz. Bár kicsit elszomorított először a doktor úr(nekem is a Nagy Miki volt). Bejött velem a férjem is, és mint boldog apuka, akinek épp ott volt a negatívos triplateszt eredmény a kezében, először azt kérdezte, hogy már lehet e majd látni hogy lány lesz e vagy kisfiú. A doki leüvöltötte mind a kettőnk fejét, hogy mit képzelünk mi... miért nem az jár a fejünkben, hogy egészséges lesz e.. úgyhogy vigyázz, hogy mikor teszed fel a kérdésedet:). Az a baj, hogy ezt már sokaktól hallottam.
Igen, az ultrahangos képet, vagy hogyha videofelvételt is szeretnél csináltatni(mert a kórházban csak azt csinálnak), előre kell csekken befizetni. Nekünk a csekket a védőnő adta.
Boldog babavárást! egy 27 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!