8 hetes vagyok, és tegnap meg kellett ragasztanom valamit pillanatragasztóval. Lehet baj?
Hidd el, engem most még az is boldoggá tesz, ha valaki elmosolyodik ezen a kérdésen:)
Inkább az aggaszt, hogy csupa ragasztó lett a kezem, hiába dörzsöltem fél órán keresztül, még mindig érzem itt-ott..
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, inkább nézzenek százan ostobának, minthogy végigparázzam az elkövetkezendő két hetet (utána megyek orvoshoz).
Alapesetben nem aggódnék ilyenen, de olyan szokatlan, hogy amióta terhes vagyok, minden cselekedetet kétszer meg kell gondolnom, mert már nem egyedül vagyok.:)
A pillanatragasztót vágott, tépett, nagyon vérző sebek befedésére is lehet alkalmazni. Katonaságnál használják is.
Sőt, akorszerű orvosi sebragasztók is tulajdonképpen pillanatragasztók.
Literszámra kellene belélegezni/meginni, hogy bárkinek bármi baja legyen belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!