Másnak is ilyen "rossz" a babója?
Szia!
Biztos szégyenlős a kicsike!:)Hát akkor menj uh-ra,mikor a babád a legintenzivebb szokott lenni!Beszéld meg a dokival az időpontot,biztos beleegyezik!
Sok sikert!:)
Én az itteni tanácsokat fogadtam meg, illetve próbáltam ki UH előtt: nekem a szőlőcukor segített. Odafele az autóban, meg a váróban is ettem 1-1 szem citromos szőlőcukrot, már a váróban elég aktív volt. Az Uh-n megmutatott mindent. Mondjuk ez a 20. héten volt. Hallottam még a coláról, meg somlóiról evésről... kinek mire indul be a babó.
Egyébként meg úgy tudom, nem annyira jó nekik a 4D, legalábbis a mi picurink is fél percig engedte, aztán a kezét az arca elé tette. Utána átváltotta a doki 2D-re, aztán megint vissza... nálunk így ment.
Sok sikert a következő uh-hoz!
A Kedves Uh-os ... be. Mi az hogy egy Baba félős és lusta??? Csak azért mert Anyuci meleg méhlepényét szereti a kicsi babája??? Vissza se mennék oda! Nekem sem akart a babám mocorogni, de az ottani szonográfus értette a módját, hogyan lehet kimozdítani a Picurkámat. Megmutatta mindenét, az sem mindegy ki vizsgálja...
Amúgy a többiek által javasolt lehetőségek közül lehet válogatni, esetleg ötvözni is :) Pl. egy kis szőlőcukor egy sportszelettel :) Ja, lehet máshova mennék...
Sok sikert!
Nah,nem kell így kiakadni,nem bántásból mondták neki h lusti a baba:)
UH előtt egy pohár kóla,vagy szőlőcukor,legközelebb garantáltan felébreszti:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!