Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is ilyen "rossz" a babója?

Másnak is ilyen "rossz" a babója?

Figyelt kérdés
Tegnap reggel 9-re mentünk 4d UH-ra. A babónk aludt, úgyhogy elmentünk egy 20 perces sétára. Amikor visszaértünk még mindig aludt, vagyis ébredezett de folyton bedugta a kis fejét a méhlepény mögé, ezért szinte semmit nem láttunk belőle. Na újabb séta, most 1 órás. Visszaérve a kisfiúnk még mindig nem akarta megmutatni magát, folyamatosan vagy a méhlepény mögé bujkált, vagy a keze volt az arca előtt. Úgyhogy még 15 perc séta, de a helyzet változatlan maradt. Az uh-os szerint félős és lusta babó. Úgyhogy csütörtökön újra próbálkozunk. Van valamilyen ötletetek, módszeretek arra, hogy csütörtökön mielőtt megyünk mit csináljak, hogy kijöjjön a kis "lyukból"?
2009. aug. 23. 11:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Biztos szégyenlős a kicsike!:)Hát akkor menj uh-ra,mikor a babád a legintenzivebb szokott lenni!Beszéld meg a dokival az időpontot,biztos beleegyezik!

Sok sikert!:)

2009. aug. 23. 11:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én az itteni tanácsokat fogadtam meg, illetve próbáltam ki UH előtt: nekem a szőlőcukor segített. Odafele az autóban, meg a váróban is ettem 1-1 szem citromos szőlőcukrot, már a váróban elég aktív volt. Az Uh-n megmutatott mindent. Mondjuk ez a 20. héten volt. Hallottam még a coláról, meg somlóiról evésről... kinek mire indul be a babó.

Egyébként meg úgy tudom, nem annyira jó nekik a 4D, legalábbis a mi picurink is fél percig engedte, aztán a kezét az arca elé tette. Utána átváltotta a doki 2D-re, aztán megint vissza... nálunk így ment.

Sok sikert a következő uh-hoz!

2009. aug. 23. 11:40
 3/6 anonim ***** válasza:
70%

A Kedves Uh-os ... be. Mi az hogy egy Baba félős és lusta??? Csak azért mert Anyuci meleg méhlepényét szereti a kicsi babája??? Vissza se mennék oda! Nekem sem akart a babám mocorogni, de az ottani szonográfus értette a módját, hogyan lehet kimozdítani a Picurkámat. Megmutatta mindenét, az sem mindegy ki vizsgálja...

Amúgy a többiek által javasolt lehetőségek közül lehet válogatni, esetleg ötvözni is :) Pl. egy kis szőlőcukor egy sportszelettel :) Ja, lehet máshova mennék...

Sok sikert!

2009. aug. 23. 12:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Nah,nem kell így kiakadni,nem bántásból mondták neki h lusti a baba:)

UH előtt egy pohár kóla,vagy szőlőcukor,legközelebb garantáltan felébreszti:D

2009. aug. 23. 15:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Na az én fiam ugyanúgy utálta a 4D-t hiába sétáltam közben és ettem csokifagyit fejjel lefele volt és úgy begömbölyödött a végére mint egy labda,mindez a 16,héten történt az elején a lényeget legalább látta a doki,hogy kukis:)
2009. aug. 23. 16:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én babám se szereti az UHot, látványosan zavarja már :( Nagyon hangos nekik, a víz felerősíti, olyan mint mikor jön a metró... de persze fel tudod zavarni, de azt sajnos csak te tudod, hogyan.Babám pl. nem az édeset szereti, paradicsomos kajáktól kel fel.De köhöghetsz is, azt általában nem szeretik és mocorognak tőle :) Csoki, kóla, szendvics, pici ugrálás... sok sikert! :)
2009. aug. 23. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!