Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor foganhatott a babám?...

Mikor foganhatott a babám? Azokon a napokon, amikor pozitív volt az ovuteszt, vagy utána, az első negatív napon?

Figyelt kérdés

[link]

A diagrammon látszik, hogy június elsején és másodikán volt pozitív az ovulációs tesztem, elsején esett le a hőm és másodikán emelkedett meg nagyon.

De melyik nap volt ténylegesen peteérésem? Másodikán, amikor a hőm megemelkedett és még pozitív volt az ovuteszt, vagy harmadikán, amikor negatív lett az ovuteszt?

(Azért kérdezem, mert egyik helyen azt olvastam, hogy a hirtelen hőemelkedés napján van peteérés, a másik helyen meg azt, hogy az ovuteszt csak azt jelzi, hogy ovuláció lesz és az első negatív napon foganhat ténylegesen a baba. De nekem ez a kettő nem egyezik.)

2009. aug. 23. 07:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

A felsorolásoddal eléggé nagyot merítettél a lehetséges okok tárházából, mégsem sikerült egyetlen reális okot találnod a vélt problémádra. Eltaláltad, nem foganhat gyerekem, de mellényúltál, ez egyátalán nem frusztrál. Férfi vagyok. De ha már kiönthetem a szívemet, hiszen megkérdezted, az a bajom, hogy nehezen viselem a mások hülyeségét. Ha zavar, sajnálom.

Amúgy jobb lett volna, ha tényleg nem írsz nekem többet. Én sem neked írtam, hanem a későbbi olvasóknak, hátha más tanulhat a hibádból. Ezt csak nem bánod..

2009. aug. 23. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!