Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mennyire hisztek a "has...

Ti mennyire hisztek a "has formája megmondja. " babonában?

Figyelt kérdés
2012. dec. 18. 15:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%
Én addig nem hittem benne amíg 31 hete újra terhes nem lettem:) Kisányommal mindenfele nőtt a hasam meg mindenem:) Most ikerfiúkkal vagyok kismama és gyakorlatilag nőtt egy nagy kosárlabda a testemre:) Nagyon látszik a különbség,nálam bejött a fiús,lányos has babona.
2012. dec. 18. 17:11
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez nekem sem jött be! Lányommal kerek volt a hasam, most kisfiammal vagyok állapotos (tuti fiú, mert voltam korionbiopszián) és teljesen ugyanúgy nézek ki, mint anno a lányommal. Még a súlyom és a hízásom üteme is teljesen ugyanaz.:)
2012. dec. 18. 17:49
 13/15 anonim ***** válasza:
72%
Szia.Babona ide vagy oda DE NEKEM TÉNYLEG BE VÁLT . :-)
2012. dec. 18. 18:02
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2012. dec. 18. 22:15
 15/15 anonim ***** válasza:

Azért nagy többségben tényleg úgy van ahogy a "babona" mondja, de persze kivételek mindig akadnak.

A mostani terhességemnél nem akarok benne hinni, mert lányos pocakom van, de fiúval szeretném meglepni a férjemet :)

2012. dec. 19. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!