6-7 hetes kismamák! Más is járt úgy, hogy még nem látták a szívműködést a héten, és csak januárra hívott vissza a doki?
Az én babám 1,7 cm és élénken mozgott! Jó volt végre látni a szívműködést is!
Örülök, hogy nálatok is minden rendben!
Neked mikor volt az utolsó mensid?
Oktober 13.-an es november 25.-en volt ovu(verteszt es hogorbe szerint is!)Szoval en meg csak a 7.hetben tartok..:)
Neked?
Ennyire hosszú a ciklusod? Vagy elírtad, hogy mikor volt ovud?
Nekem okt. 31. volt az utolsó mensi, a fogantatás nov. közepén, és most 9 hetes vagyok. Biztos, hogy még csak 7 hetes vagy?
Nincs olyan nagy méretkülönbség a két baba között.
Nekem mensi szerint 9+1 volt tegnap, az uh szerint (bocs, most néztem meg a papírt, nem 17, hanem 18 mm) 8+3-nak mondta a doki, de azt mondta, számolhatok 9 héttel.
Értem már! Azt tudom, hogy nem mindenkinél középidőben van (nálam is valószínűleg pár nappal később volt), csak azért nem értettem, mert alig kisebb a babád, mint az enyém. De mostmár összeállt a kép, kb. egy hét van köztünk. Nagyon gratulálok, örülök, hogy összejött spontán, és nagyon boldog babavárást kívánok Neked! Valóban egy igazi kis csoda!
Írunk még egymásnak? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!