5 hetes kis mama vagyok. Szerintetek ilyenkor még lehet hason aludni. Vagy igy már ne mert baja lesz a pocak lakonak?
Igen lehet kedves kérdező..ő még olyan picike,hogy semmit sem érez belőle..nekem 6 hetesen volt 6mm-es az embrióm,szóval még nagyon picike. 16.héttől nem annyira ajánlott már,mert akkor már szépen növekszik a pocak,de akinek kényelmes és nem nyomódik a hasa,még tovább is lehet hason aludni.Hallottam már olyan kismamáról is,aki még a 20. héten is hason aludt..szóval amíg kényelmes,addig alhatsz hason!!
Boldog babavárást :))
20 hkm
Nyugi, semmi baj nem lesz. Én holnap töltöm a 12. hetet, és a mai napig hason alszok... máshogy nem tudok, így meg irtó kényelmes :)
Jó babavárást :)
Én megértelek kedves kérdező,én sem mertem hason aludni amióta terhes vagyok,és nem is alszok hason,csak oldalt és háton fekve alszom.És így is nagyon jól alszom :)
20 hkm
én 30 hetesen is, szép nagy pocival félig hason alszom. mármint inkább oldalt, de azért kicsi súly van a pocakomon. nem érzem, hogy nyomnám a babát, és ugye a víz gyakorlatilag összenyomhatatlan (ezt használják ki a hidraulikánál is pl)
aludj csak hason amíg kényelmes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!