Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes kis mama vagyok....

Bubu18 kérdése:

5 hetes kis mama vagyok. Szerintetek ilyenkor még lehet hason aludni. Vagy igy már ne mert baja lesz a pocak lakonak?

Figyelt kérdés

#terhesség #hasonalvas
2012. dec. 18. 12:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz semmi baja. Én sokáig hason aludtam, mert csak úgy tudtam. Amíg kényelmes, addig nyugodtan aludj úgy.
2012. dec. 18. 12:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy lehet. Addig alszol a hasadon amíg kényelmes, úgyis érzed mikor már nem lesz az. Én kb a 14hétig tudtam hason aludni utána már nem mert már fájt.
2012. dec. 18. 12:54
 3/11 anonim ***** válasza:
57%

Igen lehet kedves kérdező..ő még olyan picike,hogy semmit sem érez belőle..nekem 6 hetesen volt 6mm-es az embrióm,szóval még nagyon picike. 16.héttől nem annyira ajánlott már,mert akkor már szépen növekszik a pocak,de akinek kényelmes és nem nyomódik a hasa,még tovább is lehet hason aludni.Hallottam már olyan kismamáról is,aki még a 20. héten is hason aludt..szóval amíg kényelmes,addig alhatsz hason!!

Boldog babavárást :))

20 hkm

2012. dec. 18. 12:55
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.Féltem a pocaklakomar igazi csoda ő.és még nincs szivhangja..nem szeretmém ha ilyen miatt esne baja.
2012. dec. 18. 12:57
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, semmi baj nem lesz. Én holnap töltöm a 12. hetet, és a mai napig hason alszok... máshogy nem tudok, így meg irtó kényelmes :)

Jó babavárást :)

2012. dec. 18. 13:00
 6/11 anonim ***** válasza:
42%

Én megértelek kedves kérdező,én sem mertem hason aludni amióta terhes vagyok,és nem is alszok hason,csak oldalt és háton fekve alszom.És így is nagyon jól alszom :)

20 hkm

2012. dec. 18. 13:18
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én még most a 28. héten is félig hason alszom (elég kicsi hasam van). A védőnőt megkérdeztem, és ő is azt mondta hogy lehet, amíg kényelmes (a magzatvíz nem összenyomható, így a baba biztos nem nyomódik meg).
2012. dec. 18. 13:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

én 30 hetesen is, szép nagy pocival félig hason alszom. mármint inkább oldalt, de azért kicsi súly van a pocakomon. nem érzem, hogy nyomnám a babát, és ugye a víz gyakorlatilag összenyomhatatlan (ezt használják ki a hidraulikánál is pl)

aludj csak hason amíg kényelmes :)

2012. dec. 18. 13:41
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szülés előtti este is félig hason aludtam.Ha a babának nem tetszett a póz akkor kapirgált meg rugdosott azon az oldalt.Akkor pózt váltottam.
2012. dec. 18. 13:52
 10/11 Szundika20 ***** válasza:
Én 13 hetes vagyok és még mindig van h hason fekszek
2012. dec. 19. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!