Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon kivánom a sört, idáig...

Nagyon kivánom a sört, idáig ránézni se tudtam, van olyan, hogy napi két pohárral is megittam, annyira kivantam, lehet valami baja a babókámnak? 32 hetes km

Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 20:21
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
Hát ha alkohol mentes akkor nem,B vitamin hiányod lehet...ha alkoholos akkor irgum burgum:@
2009. aug. 22. 20:31
 2/5 anonim ***** válasza:
97%
az alkoholos sörtől sem lesz semmi bajod. 2dl-t meg lehet inni, de nem minden nap!!! nincs irgum-burgum, csak egészségedre
2009. aug. 22. 20:38
 3/5 anonim ***** válasza:
80%

Terhességem előtt szinte rá sem tudtam nézni, de mióta itt a picur a hasamban, IMÁDOM a sört! Főleg az utóbbi kb 2 hónapban. (Lehet, hogy a meleggel függ össze?) De csak alkoholmenteset fogyasztok, meg néha lecsúszik 1-1 Radler is. Bár annak is csak 1% körül van az alk. tartalma.

Az alkoholmentes is jó ám, csak nem szabad elkövetni azt a baklövést, hogy előtte belekóstolsz apa normális sörébe, mert akkor már nem olyan ízletes a dolog:)

Szerintem baja nem lesz a picinek a nem mentes változattól sem, de ezután próbálkozz a "bababarát" verzióval:) Egészségünkre:)

34 hetes pocis

2009. aug. 22. 20:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2009. aug. 22. 20:47
 5/5 anonim ***** válasza:
80%

Nyugodtan igyál sört,de ha alkoholos akkor kevset,alkoholmentesből bármennyit.Én is imádom a sört,de nem terhesen is csak az alkoholmentest iszom.

Terhesen viszont éltem-haltam a boroskóláért.Ez azért volt különösen ciki,mert végig kórházban voltam.Apa néha becsempészett nekem egy fél lityis üvegben 4,5dl kólát és fél deci bort :)

2009. aug. 22. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!