Terhesség alatti menstruációtok mennyiben volt más?
Szia, nekem az egyik barátnőm 10 hetesen jött rá hogy terhes, mert időközben volt egy vérzése, ami igaz kevesebb volt és nem is tartott olyan sokáig, de azt gondolta, hogy akkor nem terhes! :D
Aztán csak érzett valami furát és felkereste a nőgyógyászát, aki már látta pici babát dobogó szívecskével :D
Előfordulhat vérzés, de tényleg nagyon ritka jelenség, úgy tudom, a tested még emlékszik a vérzésed időpontjára és talán ez is közre játszhat, van aki hematóma miatt vérzik, szóval jobb tesztelni, mert az való igaz, hogy nem szabadna terhesség alatt vérezni, és egészen más oka is lehet! Főkén vetélés és hematóma!
Kedves Kérdező! Mi van veled? Nem reagáltál a kérdésemre!
Kedves utolsó de ha vérzik az ember akkor sos-ben be az orvoshoz és ott megmondják, hogy baj van e vagy nincsen. Ezt így magától az ember ne akarja eldönteni . Jobb ha az orvos mondja, hogy minden rendben van.
Nem azt mondtam, hogy ne menjen orvoshoz vagy azt hogy normális, hanem hogy előfordulhat teljesen a menstruációhoz hasonló vérzés. Akikkel példálóztam, ők nem tudták, hogy terhesek.
Természetesen a legelső dolog, ha tudom, hogy terhes vagyok és vérzek, hogy bemegyek orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!