Terhesség alatti menstruációtok mennyiben volt más?
Jó, akkor a vérzése, ha ez jobb kifejezés...
Valakinek ebben tapasztalat?
Nem a kifejezés miatt kukacoskodtunk.
Egyszerűen nem normális dolog, ha terhesség alatt vérzel, nevezzük akárminek is.
Akkor én megpróbálok segíteni a kérdezőnek. Ugyan nekem személyes tapasztalatom nincs, mert nekem az első tünetem az volt, hogy kimaradt a menszim. Viszont az egyik ismerősömnek mensszihez hasonló vérzése volt.
Nem tudom, hogy teszteltél e és, hogy mennyi idős vagy vagy orvosnál voltál e stb. De ha még nagyon elején vagy akkor minden képpen menj orvoshoz akár most az ügyeletre mert a vérzés nem jó terhesség alatt. Viszont nem mindig okoz problémát a babánál. Lehet ha orvosi vizsgálaton voltál akkor ott az orvos megsérthette a méh falat és ezért vagy van egy hematómád a méhedben ami nem feltétlenül okoz gondot.
Általában ez a fajta vérzés minőségben és mennyiségben is más mint a rendes ciklus szerinti vérzés során. Nem darabos kevesebb stb.
Ha élénk vörös és görcsölsz vagy ha csak élénk vörös akkor is irány az orvos.
Szerintem a kérdező nem terhes, csak a menstruációja volt más és attól tart, hogy azért mert terhes.
Én is voltam már így, kevesebb volt menzim, csináltam tesztet. Negatív lett.
Ha ez a helyzet, tesztelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!