Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatti menstruációto...

Terhesség alatti menstruációtok mennyiben volt más?

Figyelt kérdés
Jobban feszült a méhetek? Milyen volt a szokásos vérzéshez képest ez a vérzés?
2012. dec. 15. 23:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
hát, nem tudom, ki hogy van vele, én nem menstruáltam terhesség alatt. Sőt, 99%-ban senki nem szokott. Tudod, attól terhes az ember, hogy nincs peteérése, mert a már megérett pete beágyazódott a méhfalba, vagyis az endometrikus sejtekbe.
2012. dec. 16. 00:05
 2/14 anonim ***** válasza:
80%
Terhesség alatt nem menstruál az ember.
2012. dec. 16. 00:07
 3/14 A kérdező kommentje:

Jó, akkor a vérzése, ha ez jobb kifejezés...

Valakinek ebben tapasztalat?

2012. dec. 16. 00:58
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A terhesség alatti vérzés problémára utal. Azonnal orvoshoz kell vele menni.
2012. dec. 16. 01:00
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem a kifejezés miatt kukacoskodtunk.

Egyszerűen nem normális dolog, ha terhesség alatt vérzel, nevezzük akárminek is.

2012. dec. 16. 01:10
 6/14 anonim ***** válasza:
53%
Számomra maga a kérdés is hihetetlen, hogy felnőtt nő ilyet kérdezzen.
2012. dec. 16. 01:11
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor én megpróbálok segíteni a kérdezőnek. Ugyan nekem személyes tapasztalatom nincs, mert nekem az első tünetem az volt, hogy kimaradt a menszim. Viszont az egyik ismerősömnek mensszihez hasonló vérzése volt.

Nem tudom, hogy teszteltél e és, hogy mennyi idős vagy vagy orvosnál voltál e stb. De ha még nagyon elején vagy akkor minden képpen menj orvoshoz akár most az ügyeletre mert a vérzés nem jó terhesség alatt. Viszont nem mindig okoz problémát a babánál. Lehet ha orvosi vizsgálaton voltál akkor ott az orvos megsérthette a méh falat és ezért vagy van egy hematómád a méhedben ami nem feltétlenül okoz gondot.

Általában ez a fajta vérzés minőségben és mennyiségben is más mint a rendes ciklus szerinti vérzés során. Nem darabos kevesebb stb.

Ha élénk vörös és görcsölsz vagy ha csak élénk vörös akkor is irány az orvos.

2012. dec. 16. 07:52
 8/14 anonim ***** válasza:
69%
Előzőhöz hozzátenném, a rövidebb/kevesebb menstruáció sem "biztos" jele a terhességnek. Nekem fél napos volt 7 napos helyett egyszer, mégsem voltam terhes, csak rágörcsöltem a témára.
2012. dec. 16. 08:18
 9/14 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti válaszoló vagyok igen ez lemaradt, de valószínűleg terhes lehet a kérdező mert a terhesség témakörében írt, csak ezt én már utólag néztem csak.
2012. dec. 16. 09:47
 10/14 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem a kérdező nem terhes, csak a menstruációja volt más és attól tart, hogy azért mert terhes.

Én is voltam már így, kevesebb volt menzim, csináltam tesztet. Negatív lett.

Ha ez a helyzet, tesztelj!

2012. dec. 16. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!