Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy van az, hogy valaki csak...

Hogy van az, hogy valaki csak a 7. ,8. héten "veszi észre", hogy gyereket vár?

Figyelt kérdés

Csak érdeklődöm, mert ezt nem értem, hogy hogy csak ennyi idő elteltével fedezi fel valaki? A szabálytalan ciklus, vagy mi miatt nem tűnik fel előbb?? (És nem arra gondolok, hogy valaki szoptatás mellett -menses nélkül- esett teherbe, mert az ok..)

Előre is köszi a válaszokat!

2009. aug. 22. 11:37
 1/6 anonim ***** válasza:
A női test elég zavaros.Tesóm az első gyerek után pl a párja kérésére csinált tesztet.Neki csak 2 havonta van meg.A párjának tűnt fel,hogy sokkal ingerlékenyebb stb.Ő a vérzés kimaradást a zavaros ciklusával magyarázta.Nekem pl a nemvárt előtti napon már voltak tüneteim.Nem vagyunk egyformák.+Ha valaki egy válás,vizsga vagy más miatt idegesebb nem is figyel a ciklusára annyira.Az ilyen nők sokszor nem is tudják megmondani az utolsó vérzés idejét.
2009. aug. 22. 11:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az első gyermekemet 9 hetesen vettük észre. Az első két menstruációm megjött, a második már nagyon gyenge volt és csak 2 napig tartott, ez lett gyanús. Az első havim nem volt másabb mint általában, biztosan azért nem tűnt fel, mert amúgy is nagyon gyenge havijaim szoktak lenni. Egy mini betét elég lenne egész napra, ha a higiénia miatt nem cserélném többször. A terhesség első harmadában a közérzetem sem volt más, nem volt hányingerem, semmi különös tünet.

Szülés után mikor visszatért az első havim, onnantól kezdve már erősebben menstruáltam minden hónapban és hasgörccsel is járt. A második terhességem így azonnal kiderült, 4 hetesen. Most a harmadik babánkat várjuk.

Ilyen havival amik az első szülés után voltak, nem lehet nem észrevenni a terhességet, de az elsőnél nagyon lightos volt, azért történhetett meg.

2009. aug. 22. 12:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 8 hetes voltam, hormonzavaros vagyok, így nem nagyon tűnt fel, hogy megint késik a havim.A problémák ott kezdődtek, amikor a melóba jöttek a hányingerek, fáradság, stb.Addig semmi egyéb jelét nem észleltem.
2009. aug. 22. 12:29
 4/6 anonim ***** válasza:
39%
ne tudom,hogy nem lehet nem észre venni.én már akkor orvoshoz mentem terhességgel,amikor még semmi sem látszodott,mondta is az orvos,hogy 2 hét mulva menjek vissza.mikor visszamentem akkor voltam kb.6 hetes.én az elsö pillanattol megéreztem,testileg is meg lelkileg is.az elején nagyon fájt a mellem,pedig sosem szokott,akkor még a tesztem is csak halványan volt pozitiv.pedig az én menzeszem se volt rendszeres,volt olyan honap,hogy meg sem jött,arra nem lehet adni.
2009. aug. 22. 14:35
 5/6 anonim ***** válasza:
95%
Van olyan, hogy nem veszed észre. Nekem nem jött meg, teszt negatív, doki azt mondta, hogy nincs baba (akkor volt az esküvőnk, azt mondta, hogy emiatt nem jött meg.)Utána sem éreztem másképp magam, nem volt mellfeszülés, émelygés stb. Készültünk a nászútra. Ott is meg kellett volna jönnie, de ott sem jött meg, és egyik reggel hánytam, meg nem bírtam az étteremben a kajaszagot. Akkor már tudtuk, hogy baba lesz, de ott nem vettünk tesztet, csak akkor, amikor hazajöttünk. Már 7-8 hetes volt a drágám. Az uh-k alapján kiderült, hogy 2 nappal azelőtt estem teherbe, ahogy az első elmaradt menzeszemnek jönnie kellett volna (ennyit a peteérés napjáról), ezért nem mutatta ki még utána 7 nappal sem a teszt. A doki azt mondta, hogy nincs baba (elhittük neki, pedig még csak nem érezte, látta)
2009. aug. 22. 16:33
 6/6 anonim ***** válasza:

én gyanítottam de még a teszt is az elmaradt menszi után 2 héttel lett poz.

uh-on csak a nemvárt után 3 héttel látták

2009. aug. 23. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!