Hogy van az, hogy valaki csak a 7. ,8. héten "veszi észre", hogy gyereket vár?
Csak érdeklődöm, mert ezt nem értem, hogy hogy csak ennyi idő elteltével fedezi fel valaki? A szabálytalan ciklus, vagy mi miatt nem tűnik fel előbb?? (És nem arra gondolok, hogy valaki szoptatás mellett -menses nélkül- esett teherbe, mert az ok..)
Előre is köszi a válaszokat!
Az első gyermekemet 9 hetesen vettük észre. Az első két menstruációm megjött, a második már nagyon gyenge volt és csak 2 napig tartott, ez lett gyanús. Az első havim nem volt másabb mint általában, biztosan azért nem tűnt fel, mert amúgy is nagyon gyenge havijaim szoktak lenni. Egy mini betét elég lenne egész napra, ha a higiénia miatt nem cserélném többször. A terhesség első harmadában a közérzetem sem volt más, nem volt hányingerem, semmi különös tünet.
Szülés után mikor visszatért az első havim, onnantól kezdve már erősebben menstruáltam minden hónapban és hasgörccsel is járt. A második terhességem így azonnal kiderült, 4 hetesen. Most a harmadik babánkat várjuk.
Ilyen havival amik az első szülés után voltak, nem lehet nem észrevenni a terhességet, de az elsőnél nagyon lightos volt, azért történhetett meg.
én gyanítottam de még a teszt is az elmaradt menszi után 2 héttel lett poz.
uh-on csak a nemvárt után 3 héttel látták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!