Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Cerazette szedése mellett...

Cerazette szedése mellett lett valaki terhes?

Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 07:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én annyi ilyen történetet olvastam babás oldalakon,hogy inkább ki sem váltottam,maradt az óvszer.
2009. aug. 22. 09:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is nem egy ilyet hallottam, de én attól jobban féltem, hogy elapad a tejem, azért maradtunk az óvszernél..
2009. aug. 25. 14:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
szia én kétszer de sajnos mind kettőt elveszítettük, és amikor abbahagytam a bogyó szedését és a szoptatást is akkor maradt meg a babánk aki mostanában fog megszületni
2009. aug. 25. 16:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a szoptatás 6. hónapjától kezdtem el szedni, és nem volt vele semmi probléma. Két éves koráig szoptattam a kisfiamat, és egyszer sem lettem terhes. Mondjuk meg sem jött ezidőalatt, de én úgy tudom, hogy a Cerazette pont a peteérést akadájozza meg, míg a többi normális fogamzásgátló az akár megtermékenyült petesejt beágyazódását. De ez nem tuti, hogy így van, csak nekem ez rémlik, mintha így magyarázta a dokim, de ennek már 5 éve.

2009. aug. 25. 18:42
 5/7 anonim ***** válasza:
75%

Előző válaszolónak: nem, az esemény utáni tabletta az, ami a beágyazódást megakadályozza, szóval abortatív eszköz.

A Cerazette pedig sokaknál okoz gyakori vérzést és elég sokan estek teherbe mellette. Persze van, akinek bejön, de mi inkább hüvelykúppal védekezünk. És persze bízok a PCOS-emben, mert az első terhességem is csak hormonos segítséggel jött létre több, mint másfél év sikertelenség után.

2009. aug. 26. 12:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Én reménykedem,hogy nem lehet mellette tehetbeesni...mert 3 hete abbahagytam ezt a gyógyszert és még nem jött meg...később szeretnék kistestvért, mert a lányom még csak 6 hónapos.
2009. aug. 26. 14:13
 7/7 Vica88 válasza:
Ezt találtam a neten hogy tényleg valaki már teherbe esett szedése mellett. Kérdéses hogy mennyire pontosan szedte.Én már 7 hónapja szedem pontosan és szoptatok de már keveset most 2 hete nem jött meg.Lehet egy teszt nem ártana. [link]
2015. júl. 19. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!