Szerintetek fiu vagy lány?
Figyelt kérdés
[link] Tudom, nem nagyon látszik de még nem tudjuk a nemét, mert bújkál, és nagyon kiváncsi lennék rá, kérlek írjátok le ti minek látjátok a kép alapján. Az UH képen 17 hetes , mostmár 22 hetes vagyok, de még most sem mutatta meg magát a dokinál! Köszike2012. dec. 13. 11:11
13/15 anonim válasza:
Én kisfiút látok a pocakod alapján,de persze ezt így megmondani nem igazán lehet.Hátha a legközelebbi Uh-on szerencsésebbek lesztek és végre szét teszi nektek a lábait :D
19+2 hkm
14/15 anonim válasza:
én is kisfiút tippelek, hasonló pocakom volt. Majd írd meg, ha már tudjátok!
15/15 anonim válasza:
Nekem se mutatta magát a kis hölgy,szégyenlős volt! :D
Majd a 25. héten mentünk 4D-re,és ott látták egyértelműen hogy kislány.A pocim is pont olyan,mint a tied,ugyhogy szerintem kislányod lesz! :D
35 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!